atribuțiile martorului la nuntă

În timpul nostru, rolul martorului este o formalitate pură. Cu toate acestea, persoana aleasă are o mare responsabilitate. Ea este principalul asistent al mirelui, care va împărtăși cu ea toate treburile de dinaintea nunții și nunții.

Ce ar trebui să facă martorul la nuntă?

  1. găteală. Când alegeți o rochie, nu încercați să vă îmbrăcați mai bine decât mireasa. Nu alegeți o rochie albă sau o nuanță strălucitoare (de exemplu, neon roz, verde deschis). Preferați o rochie elegantă de culoare pastel. Nu purtați tocuri înalte, deoarece va trebui să umblați foarte mult. Nu va fi inutil să purtați o rochie lungă și sandale.
  2. Scenariul nunții. Gândiți-vă pentru divertisment, competiții, toasturi, etc. Acest lucru va ajuta la salvarea nunții, dacă toastmasterul nu este deosebit de talentat, așa cum ne-ar plăcea. Martorii ar trebui să lumineze oaspeții și să facă o vacanță de neuitat. Gândiți-vă la scenariul de răscumpărare. Petreceți-l într-o cameră separată. Ar trebui să dureze 5-10 minute, nu mai mult.
  3. Rochie de mireasa. O altă datorie a martorului la nuntă este alegerea potrivirii potrivite pentru nuntă, pantofi și accesorii pentru mireasă. Cel mai probabil, va trebui să vizitați mai multe saloane diferite înainte de a găsi ceva potrivit.
  4. fotograf. În mod obișnuit, noii mireni își aleg un fotograf, dar ar trebui să vă asigurați că imaginile de la nuntă sunt păstrate. Luați o cameră cu tine sau puneți-o pe umerii martorului. Fotografiile amatori ar trebui să fie sigure - vă vor aminti de această sărbătoare.
  5. Bachelorette. Mireasa însăși alege un loc și îi invită pe prieteni, iar rolul martorului la nuntă în acest caz este să inventeze divertisment și să dea sarcini altor prietene. Puteți lua inițiativa pe cont propriu și puteți organiza complet o petrecere gratuită, dar nu exagerați - petrecerea trebuie să treacă într-o atmosferă ușoară și prietenoasă.

Ce face martorul la nuntă?

  1. Taxele pentru mireasa. În ziua nunții, veniți la mireasă devreme dimineața. Ajutați-o să se îmbrace cu o rochie de mireasă și să se asigure că imaginea ei este așa cum a fost planificată. În orice caz, a pus într-o pungă cu valeriană, ac și ață, ace și butoni, batista, umbrelă și alte accesorii.
  2. OFICIUL DE ÎNREGISTRARE. Du-te la biroul de registre într-o mașină cu mireasa. În timpul ceremoniei, martorul se află lângă mire și martorul - alături de mireasă. Dar, din ce în ce mai des, martorii se lasă cu oaspeții. De ce are nevoie martorul pentru nuntă? Pregătiți cereale, monede, confetti și petale de trandafir. După înregistrare, presărați-i tineri.
  3. Cadouri. Când ceremonia se termină, tinerii vor fi felicitați de părinți. Atunci trebuie să vii. Stați alături de mireasă și, împreună cu martorul, o ajută să primească buchete de felicitare. Luați florile în mașină. Nu uitați să primiți documente de la registratură cu privire la înregistrarea căsătoriei.
  4. Restaurantul. Stați lângă mireasă. Nu permiteți oaspeților să joace o glumă crudă și să o fure. Dacă participați la concurs și veți face parte din răpirea unei tinere soții, faceți-o astfel încât toată lumea să se simtă confortabilă în concurs. Nu întârziați divertismentul.
  5. tableful. Ce altceva este necesar de la martor rolul martorului la nuntă la nuntă? Participați la toate jocurile și concursurile. Încercați să faceți vacanța cât mai plăcută. În prezența ta, oaspeții nu ar trebui să se plictisească, iar mireasa ar trebui să rămână singură. Dacă se rupe ceva, oferi o alternativă. Principalul lucru nu este să lăsați panica miresei și să fie întotdeauna capabilă să corecteze situația actuală.

Dacă ați fi avut rolul de martor, încercați să faceți tot ce este posibil pentru ca mireasa să nu fie supărată și sărbătoarea a fost un succes. Ajuta-o pe prietena ta sa se simta speciala in aceasta zi si sa-i dea ceva original.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 1 =