Persoana trivială | hounslowtw3.net

Persoana trivială

Persoana trivială

Parfumul este probabil cea mai rea caracteristică pe care o femeie o poate da unui bărbat. La urma urmei, toți visezi la generozitatea sufletului, la gesturi largi și la fapte frumoase. De la o persoană mica, este puțin probabil să le așteptați. Mai mult decât atât, omul mic este, în opinia noastră, un mizerabil, și este zgârcit nu numai pentru daruri, ci și pentru sentimente.

Din motive de justiție, merită să spunem că femeile sunt puțin mai mici, dar în noi înșine găsim această calitate cu mult mai mult îngăduință. Dar să vedem mai întâi cine este persoana mincinoasă și dacă numai acest mizerabil sau minuscul se reflectă nu pe o componentă materială.

Viața noastră constă într-o mulțime de evenimente, care, la rândul lor, pot fi împărțite în alte evenimente mai mici. Și fiecare acțiune, chiar și cea mai mică, este rezultatul deciziilor noastre. Unii luăm cu ușurință, alții cântăresc cu grijă. Un om mic îi întinde atenția doar în detaliu, este că ei au o importanță deosebită. Dar, din păcate, pentru marile idei și afacerile, mâinile lor rareori ajung, pentru că timpul este mâncat de mici probleme. Filosoful minunat, zgomotul - toate acestea împiedică o persoană să se ridice deasupra tam-tam, să simtă viața și, cel mai important, să atingă înălțimi reale. Detaliile ocupă atât de mult conștiința minore, încât imaginea de ansamblu nu se adaugă în cap.

Esența minciunii

Triflingul este partea opusă a absenteismului și modul în care orice extremă poate duce la probleme de zi cu zi. De exemplu, un om mic poate monitoriza cu atenție ordinea din casă fără a observa probleme psihologice subtile. Pentru el, temele făcute de copil sunt mai importante decât rezolvarea unor complexe mai adânci. Asta nu înseamnă că persoana mica este furioasă în a lui meschinărienatura. E prea scurt.

Caseta trivia, în plus, fura timp și sensibilitate psihologică de la o persoană. Tristetea in ochi este praful inutil si inutil, deciziile spontane care nu au nicio justificare, cu exceptia celor mai puternice impulsuri ale sufletului, sunt respinse ca fiind initial gresite. Deoarece oamenii minori deosebit de util să se relaxeze și să facă ceva neobișnuit. Este mai des să te uiți în ochii celor dragi, să visezi mai mult, să-ți asculți sufletul. Și apoi minciuna este transformată în economie, îngrijire și, în general, într-o calitate pozitivă care poate întări orice familie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

74 − 65 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: