să renunțe la consecințele fumatului pentru femei

Îndepărtarea obiceiurilor proaste nu este ușoară, mai ales dacă o femeie renunță brusc la fumat, deoarece consecințele pentru sănătatea ei nu pot fi doar pozitive în acest caz.

Renunță la fumat - consecințe pentru femei de luni de zile

Deci, dacă o fată a abandonat brusc un obicei prost, atunci ar trebui să fie gata pentru astfel de consecințe:

  1. În prima lună după ce femeia a decis să renunțe la fumat, consecințele asupra sănătății vor fi că probabil că greutatea ei va crește dramatic. Desigur, există excepții fericite de la această regulă, pentru că unii își pierd pur și simplu apetitul și nu numai că nu se îngrașă, ci pierd și în greutate. Dar, de cele mai multe ori, fata începe să profite de stres (pentru că scăparea de obiceiuri proaste nu este altceva decât stres), ceea ce duce la o creștere a greutății corporale. În aceeași perioadă, ciclul menstrual poate fi deranjat, apar întârzieri sau, dimpotrivă, cele lunare vin mai devreme. Totul este legat de același stres care provoacă schimbări similare în organism. O altă consecință negativă este apariția insomniei sau somnolenței severe, scăderea concentrației, creșterea anxietății. Defecțiunea este același factor de stres.
  2. În a doua lună, greutatea poate continua să crească, dar există deja o șansă de a opri acest proces dacă începi să-ți controlezi dieta. Alte manifestări negative în acest moment ar trebui să dispară deja, în cazul în care acest lucru nu sa întâmplat, asigurați-vă că ați văzut un doctor, poate că aveți nevoie de ajutorul lui.

Sintetizând pe scurt, se poate observa că dacă renunți la fumat, cea mai teribilă consecință care te amenință este stresul. Veți fi capabil de a scăpa de ea, macerat perioada, pofta de țigări este mult mai ușor, astfel încât să nu fi leneș pentru a merge la un specialist, care va fi în măsură să vă potrivi cu un sedativ, astfel încât șansele de succes crește numai.

dacă renunți brusc la fumat consecințele

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 3