respingerea neîncrederii

În viață există diferite situații în pierderea muncii. Unii pot cere politicos să scrie o declarație, alții găsesc un loc mai bun, unii în inimi aruncă o muncă plictisitoare. Dar există o altă opțiune - concedierea pentru neîncredere. Cine și cum vă puteți respinge din acest motiv, vă vom spune în materialul de astăzi.

Renunțarea la neîncredere

Un motiv important este necesar ca angajatorul să-i concedieze pe angajat într-un mod atât de interesant. Din cauza disprețului personal, formularea și modelarea cauzei nu va fi ușoară. Pe de altă parte, un angajat neglijent pentru indiferența și inacțiunea lui îl obligă să fie concediat conform articolului. Și, bineînțeles, persoana respinsă nu-i place.

În ce cazuri este formularea "respinsă pentru neîncredere"? Dreptul și alte documente legislative interpretează problema nu este foarte simplă. Toate situațiile care apar în jurul neîncredere pot fi judecate în favoarea ambelor părți. Renunțarea la necredință și la adevărul de acolo. Dar acest articol se aplică numai angajaților și profesioniștilor asociați cu bani, bunuri, obiecte de valoare. În oricare altul nu se potrivește.

Descrierea postului și contractul de muncă trebuie să specifice sarcinile și responsabilitățile salariatului. Adică, există un document în care tu (și nu numai) îi puteți cunoaște îndatoririle. Trebuie să existe și un document care să înregistreze: furtul, pierderea de valori sau orice alt act. Cu alte cuvinte, este un act care provoacă neîncredere și concediere.

Să presupunem că sunteți administrator. Dar documentele nu indică datoria dvs. de a lucra cu bani - nu puteți face bani pentru lipsuri. Dar dacă banii nu trec prin voi și instrucțiunile vă spun că sunteți responsabili, puteți fi trași la răspundere (respinsă).

Care este riscul de neîncredere a colectivității și a conducerii?

Păcatul pentru neîncredere este o pată în cariera ta. Intrarea corespunzătoare în registrul de lucru, zvonurile din cercul comunicării dvs. de afaceri - aceasta este cel puțin neplăcută. În acest sens s-ar putea întâmpla ca noii colegi să știe de ce ați părăsit activitatea anterioară.

Să presupunem că sunteți un bun specialist, dar cu o astfel de pată pe reputația dvs., nu vi se va da o treabă bună. Rămâneți oameni decent. Lucrați cinstit și eficient.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

16 − = 12