Sărbători de familie | hounslowtw3.net

Sărbători de familie

concediu de familie

Probabil, nimeni nu va argumenta că sărbătorile de familie îi aduc pe oameni mai aproape decât orice alt eveniment. De exemplu, mulți oameni consideră Anul Nou ca o sărbătoare la domiciliu, preferând să-l întâlnească cu rudele sale cele mai apropiate. Și ce altceva sunt sărbătorile de familie?

Tipuri de sărbători de familie

  1. Privind calendarul, puteți găsi multe astfel de date. Adevărat, sunt marcate acolo ca public, dar nimeni nu te împiedică să sărbătorim cu rudele lor. Anul Nou este o sărbătoare de familie, așa cum mulți cred. În alte familii au fost obișnuiți să se întâlnească în zilele de 1 și 9 mai, mese familiare la 8 martie și 23 februarie.
  2. Următorul grup mare este sărbătorile de familie pentru familie. Aceasta include zilele de naștere, sărbătorile de familie pentru copii (matinees, 1 septembrie).
  3. Mulți oameni au o listă de sărbători de familie tradiționale pentru cei dragi. În unele familii, pentru a sărbători ziua nuntii stră-bunicul și stră-bunica, cineva sărbătorește mama (tata, bunici), găsind în aceste zile în calendarele diferitelor țări.
  4. În familiile religioase se organizează în mod necesar sărbători ortodoxe familiale. Este tot cunoscut Crăciunul, Paștele, Mântuitorul (miere, măr) și alții. Pentru o familie care aderă la un stil de viață sănătos, preferând o vacanță activă, o tradițională vacanță de familie va fi tradițională.

Cum de a organiza o vacanță de familie?

Organizarea concediilor de familie este o afacere dificilă și în mare măsură depinde de tipul de vacanță și de tradițiile care s-au dezvoltat în familie. Dar există momente care vor fi comune pentru orice eveniment festiv.

  1. În primul rând trebuie să decideți ce caracter va purta sărbătoarea dvs., puteți face chiar și o scurtă descriere a vacanței de familie, pentru a nu pierde din pregătirea unui mic lucru.
  2. Acum ar trebui să te gândești la tratamentul. Alegerea lui depinde de mulți factori - cu privire la fel de fel de feluri de mâncare sofisticate natura va fi în afara locului, și pentru o zi de naștere coborâți cu o salată simplă nu va funcționa. Ceea ce doriți să gătiți ar trebui să se bucure de toți membrii familiei și, dacă nu există astfel de feluri de mâncare, asigurați-vă că toată lumea găsește la masă mâncarea preferată. Este o idee bună să discutați cu gospodinele în prealabil ce va fi pe masa festivă și să faceți un meniu ținând cont de dorințele exprimate. Dacă doriți să gătiți ceva nou, atunci permisiunea de a experimenta este, de asemenea, mai bine să întrebați pe cei dragi, poate după ce au auzit ingredientele, jumătate din familia leșină. Nu uitați de fructe - de la propriul dvs. dacha sau de la magazin nu contează, principalul lucru este că acestea sunt. În ceea ce privește dulceața, atunci puteți să faceți și cu prăjiturile cumpărate sau cu un tort, dar este mult mai bine dacă este o delicatesă copt. Și dacă rețeta pentru un tort sau chifle este trecută din generație în generație este, în general, minunată.
  3. Băuturile sunt, de asemenea, o parte importantă a sărbătorilor de familie. Fani ai alcoolului puternic ar trebui să-și limiteze consumul, pentru că o vacanță de familie este o modalitate de a întări legăturile de familie, de a înțelege că nu ești singur, scopul său nu este consumul de alcool pentru o vreme. Dacă există copii la masă, este mai bine să înlocuiți băuturile spirtoase cu vin, iar pentru participanții mici la vacanță să oferiți sucuri, cocktailuri, compot. Mulți oameni au o tradiție de a termina o petrecere de ceai. prin urmare concediu pentru sporturi de familieaveți grijă de bere proaspătă (de preferință mai multe tipuri de ceai), dacă familia are fasole bogată, atunci această etapă este cel mai bine încredințată lor.
  4. O parte importantă a oricărei sărbători este distracția. Alegerea lor va depinde de tipul de sărbătoare. La sărbătoarea de familie, cursele rele, întrebările și ghicitorile despre sport, diverse competiții sportive, jocuri în aer liber active vor fi un succes. Într-o vacanță de un alt format, puteți invita pe toată lumea să joace un joc de bord împreună, să participe la concursuri. Dacă familia are artiști mici, atunci merită organizat un mini-concert pentru ei. Copiii să pregătească un număr și să-l arate la petrecere.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

23 + = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: