Semne de atenție

Semnele de atenție prezentate interlocutorului sunt acele trăsături ale comportamentului partenerului cu care el manifestă involuntar sau conștient atenție și interes. La bărbați și femei, ele pot fi diferite. Femeie, flirt, care prezintă semne non-verbale de atenție: de multe ori bate din gene, atinge parul, poate linge buzele, a pus pe ecran curbele seducătoare ale corpului ei. De asemenea, de foarte multe ori, fetele fac un obiect in mainile lor. În plus, femeia se întoarce spre bărbat cu tot corpul, ca și cum ar demonstra că este deschisă la curte și este gata pentru ei.

Semnele de atenție în comunicare se pot manifesta prin comunicarea de afaceri între doi parteneri, nu neapărat bărbați și femei. Prima caracteristică va fi sprijinul și complimentele, un interes sincer față de succesul sau eșecul interlocutorului. Nu ultimul loc este luat și laudă. Astfel de semne de atenție indică simpatia reciprocă și disponibilitatea de a sprijini.

Semne de atenție ale bărbaților

Semnele de atenție ale bărbaților sunt semnificativ diferite de semnele pe care le prezintă femeile. Să ne uităm la modul în care un om dă semne de atenție. În primul rând, încearcă să arate cu toată puterea că interlocutorul are de-a face cu un bărbat adevărat mascul! Semnele non-verbale de atenție ale bărbaților constau în următoarele manifestări:

  • interlocutorul privește direct în ochi, încercând să "dezarmeze" interlocutorul;
  • imită interlocutorul, repetând gesturile și expresiile feței (efectul "oglinzii");
  • încearcă să atingă interlocutorul;
  • își corectează demonstrativ hainele, pune în ordine aspectul.

curtoazii verbale poate să apară ca un om vorbește mult, ceea ce face în mod constant multe complimente, de multe ori repetă numele însoțitorul, este interesat de succesele și realizările, laudelor și laudele, a declarat în numele teme de femei.

De ce oamenii nu mai arata semne de atentie?

Deci, omul a reușit să câștige favorul dvs. și de ceva vreme sunteți considerați o pereche. Comunicarea ta este plăcută și interesantă, dar ... omul tău a încetat să dea semne de atenție. Acest lucru este foarte simplu. Prin natura lor, toți oamenii sunt cuceritori, astfel încât mărturiile atenției tipic sunt limitate la perioada de curtenire. Când un om atinge ceea ce dorește, se relaxează considerabil. În acest lucru nu există nimic condamnabil, acesta este un fenomen natural.

Dacă doriți să continuați să primească favoruri de la oamenii doresc dat flori, complimente, și tocmai ți-a dat atenția și să arate interes, ar trebui să urmeze câteva reguli de comunicare.

  1. Lăudați-l pentru orice semn de atenție. Ți-a dat flori? Afișați recunoștința și admirația sincere, arătați-i că este cel mai bun și nu menționați niciodată de ce a fost atât de irosit sau de așa ceva.
  2. Nu sugerați. Oamenii nu înțeleg indicii, ei Semnele atenției bărbațiloreste necesar un ghid specific de acțiune. Nu spune „Nu am captat atenția,“ să-l întreb ceva anume, cum ar fi „să mergem la cinema / restaurant / pentru o plimbare“, „da-mi lalele, pentru ca la Spring Street“, etc. și altele asemenea.
  3. Se potrivesc! Vreți complimente - întâlniți-vă acest lucru, arătați că ați avut de făcut ceva pentru un compliment. Nu apare în fața omului într-o manieră dezgustătoare, nespălată sau dezordonată. Crede-mă, chiar dacă nu observa noua dvs. coafură, el va observa cu siguranță transformarea ta și strălucirea în ochii lui.

După ce ați studiat semnele de atenție și urmând anumite reguli, veți realiza cu ușurință că omul dvs. vă va oferi tot timpul semne de atenție și de complimente!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 2