Sensation! 12 probe științifice ale Inundațiilor Mondiale

Dezbaterea asupra faptului dacă există sau nu o inundație biblică nu sa abătut timp de mulți ani. Numeroase studii au permis oamenilor de știință să furnizeze o serie de fapte care pot servi drept dovadă că acest eveniment a avut loc încă.

Una dintre cele mai renumite legende biblice spune despre Potopul Mondial, care pururea a epurat Pământul oamenilor păcătoși. În același timp, există sceptici care cred că aceasta este o invenție, și nimic din acest lucru nu sa întâmplat vreodată. Recent, oamenii de știință au șocat publicul, spunând că au găsit niște dovezi ale inundațiilor din Biblie.

1. Orașele subacvatice inexplicabile

orașele subacvatice inexplicabile

Deși oceanul mondial nu a fost încă explorat pe deplin, și nici măcar jumătate, multe orașe subacvatice și rămășițele lor au fost deja găsite. Interesant, vârsta lor coincide aproximativ cu timpul inundațiilor. Un exemplu este orașul subacvatic Yonaguni, situat în largul coastei din Okinawa. Există legende antice despre orașul subacvatic, care se află în același loc. Oamenii de știință cred că clădirile au fost inundate ca urmare a Inundațiilor.

2. Numarul potrivit de persoane

un număr adecvat de persoane

Un alt argument, care este folosit ca dovezile indică faptul că, dacă a existat un potop care a fost aproape anulezi populația Pământului, atunci astăzi ar fi crescut foarte mult numărul de persoane care trăiesc pe planetă, precum și un număr foarte mare de morminte. În prezent, populația este în concordanță cu scenariul: odată ce populația planetei Pământ a fost redusă la opt persoane.

3. Aceeași poveste

aceeași poveste

O analiză a scripturilor antice a arătat că în aproape fiecare civilizație există legende despre marea inundație care sa întâmplat în trecut. Faptul că povestirile sunt similare în detaliu, chiar și în acele civilizații care nu au fost niciodată în contact între ele, este surprinzător.

4. Animale care au vrut să scape

animalele care au vrut să scape

Oamenii de știință din întreaga lume, pe diferite continente în munți sunt un număr foarte mare de schelete de animale într-un amestec neobișnuit care, aparent, a urcat munții pentru a scăpa de apa avansarea.

5. Primul complex templu creat

primul complex templu creat

Aceste informații nu pot fi considerate fiabile, însă este o presupunere foarte populară: există o versiune pe care complexul Göbekli-Tepe a fost prima structură creată după Potop. Pe pereții templelor cu istorie de 12 mii, s-au găsit dovezi pentru existența irigării și a agriculturii.

6. Confirmarea din China

confirmare din partea Chinei

Dovezi interesante despre Inundații sunt asociate cu limba chineză. Există hieroglife în ea, care au o legătură cu cartea Genezei. De exemplu, cuvântul "navă" este compus din hieroglife, care denotă astfel de cuvinte: barcă, opt, gură. Acest lucru poate fi descifrat, ca opt guri - opt oameni care au supraviețuit inundațiilor.

7. Arca lui Noe

Chivotul lui Noe

Conform textelor vechi, chivotul după potop a venit pe pământ pe teritoriul Turciei moderne. În acest moment, vizavi de Muntele Ararat, David Allen a găsit rămășițele pe care le luase pentru detaliile Arca lui Noe. Interesant, dimensiunile corespund cu cele descrise în textele antice. Printre zona locală în care sa făcut descoperirea, se numește Naksuan - "Sion Noah". Apropo, educația a devenit vizibilă doar la sfârșitul anului 1940, după ce cutremurul a lovit.

8. Liste unice ale regilor sumerieni

listele unice ale regilor sumerieni

În timpul excavării vechiului Sumer a fost găsită o relicvă numită "Lista regilor sumerieni". Ea enumeră conducătorii care erau în fruntea statului înainte de presupusul inundații și, cel mai interesant, au condus sute de ani. A fost prezentată o versiune care, în acele zile, domnitorii trăiau mult mai mult decât oamenii moderni. După Potop, perioadele de domnie au devenit mai realiste. Există oameni de știință care cred că potopul a dus la schimbări serioase: chiar a afectat speranța de viață a oamenilor.

9. Excavările locuinței lui Noe

săpăturile din reședința Nova

Se crede că marele Noe a trăit la jumătatea distanței dintre Babilon și Ur. A fost descoperit aici un grup de movile mici, care au fost excavate în 1931. Oamenii de știință au stabilit că sub acestea sunt ruinele a trei orașe: cea superioară se referă la timpul din cea de-a treia dinastie Ur, cea centrală este orașul sumerienilor antice, iar cel inferior antediluvian. Stratul care aparține vremii inundațiilor se află între orașul mijlociu și cel inferior și constă din noroi galben, un amestec de nisip și noroi, care a fost cu siguranță aluvionar. Nu există urme de civilizație umană aici.

10. Prezența formațiunilor marine pe uscat

prezența formațiunilor marine pe uscat

În 2004, în regiunile muntoase din Madagascar, au fost descoperite pe uscat construcții speciale, asemănătoare cu pană, caracteristice exclusiv fundului mării. Acestea se formează ca urmare a activității apei, de exemplu, a tsunami-ului. Ecoarhiștii au studiat cu atenție zona din jurul Madagascarului. Ei au concluzionat că structurile în formă de pană au apărut din cauza inundațiilor la scară largă. Sa presupus, de asemenea, că cauza sa este un crater de șoc sub Oceanul Indian, care a fost format din cauza căderii cometei.

11. Comunicarea transportatorului de aeronave și a arcului

transport-navă comunicare

În Cartea Genesis, procesul de construire a unei nave celebre, care are o formă alungită, este descris în detaliu suficient: arca era absolut ermetică și stabilă. Este greu de imaginat că la acel moment un om ar putea să vină cu un design similar pentru o navă unică. Aparent, au existat mai multe sfaturi. Este interesant faptul că purtătorii de aeronave moderne au un design similar, astfel că sunt rezistenți la o furtună.

12. Scroll-uri mari și valoroase

mari și valoroase scrolls

În 1940, oamenii de știință au descoperit scrieri misterioase, pe care le numea "Scrolls de la Marea Moartă". Analiza textului a fost o deschidere, pentru că a descris Marele Poluant și Arca și cu cel mai mic detaliu. Apropo, oamenii de stiinta, pe baza acestei versiuni, sugereaza ca arca avea forma unei piramide.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 + = 41

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: