sentiment de proprietate

În oameni, un sentiment de proprietate este denumit de obicei gelozie acută. De regulă, o persoană care experimentează acest lucru, trăiește dureros orice contact al unui iubit cu orice persoană de sex opus, nu tolerează când atenția obiectului iubirii ajunge la altcineva decât pe el însuși.

Gelozia și simțul proprietății

Nu este un secret că simțul proprietății în relații nu a făcut pe nimeni mai fericit. De regulă, din cauza lui, el însuși este gelos și obiectul geloziei sale. Geloasa poate fi atât bărbați cât și femei și se manifestă în mod obișnuit aproximativ aceeași:

  • partenerul gelos încearcă să controleze comunicarea unui iubit la telefon și în rețelele sociale;
  • gelos tot timpul încercând să-și dea seama unde și unde se află jumătatea lui;
  • o persoană gelosă interzice comunicarea cu orice prieten de sex opus;
  • unul care este obsedat de gelozie, adesea scandalizează scandaluri sau organizează "controale".

Unii oameni tolerează cu ușurință prezența unei persoane gelos în apropierea lor, altele asemenea de control va fi foarte enervant. Nu fiecare persoană poate să îndure o astfel de atitudine față de sine.

Cum să scapi de sentimentul de proprietate?

Gelozia și simțul proprietății pot fi corectate. Aceasta necesită o serie întreagă de măsuri:

    gelozia și simțul proprietății

  • angajați în sport, înfățișare, deveniți mai încrezători în tine, să știți - oameni ca tine vor prețui pe oricine;
  • sunteți de acord cu partenerul că nu vă veți înșela unul pe altul și dacă cineva se îndrăgostește de altcineva, recunoașterea trebuie imediat urmată;
  • Explicați partenerului dvs. această caracteristică particulară și cereți-i să vă ajute - gândiți-vă la un cuvânt de cod pe care trebuie să-l pronunți dacă sunteți "rezervat".

Cel mai bine, cu întrebarea de a câștiga peste un sentiment de proprietate, apelați la un antrenor bun care poate găsi o cale care vă convine pentru mai multe sesiuni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 3