soțul îi insultă în mod constant și umilește sfatul unui psiholog

Fiecare femeie vrea soțul ei să o prețuiască și să o prețuiască. Numai în această atmosferă se simte necesară și iubită. Relațiile calde din familie dau femeilor aripi care îi ajută să crească copii, să-și susțină soțul, să monitorizeze casa și să îndeplinească multe alte funcții.

Cu toate acestea, uneori există situații în care soțul continuă să umilească și să insulte. Este imposibil pentru o femeie să rămână echilibrată emoțional și activă într-o astfel de atmosferă. Poate să tolereze un timp și să spună că soțul ei va raționa. Dar, la fel, va veni un moment în care nervii se vor preda și femeia va începe să caute o ieșire din situația dezvoltată.

Soțul îi insultă și se umilește constant - sfatul unui psiholog

Faptul că un soț îi insultă și își umilește soția, poate avea motive diferite:

  1. Soțul nu simte sentimente calde pentru soția sa. Nu toată lumea înțelege că iubirea trebuie sprijinită. Prin urmare, în fiecare familie vine momentul sentimentelor de răcire. În această perioadă, este necesar să încercăm să menținem sentimentele de estompare și să muncim pentru a întări relațiile. Dacă soții nu înțeleg acest lucru, pot apărea probleme în familie.
  2. Soțul meu avea o amantă. Dacă soțul îi insultă și își umilește soția, o poate forța să se retragă din astfel de comportamente, astfel încât responsabilitatea pentru decizia de a divorța se află pe soția sa.
  3. Soțul și-a pierdut respectul față de soția sa. Există și multe motive pentru acest lucru. De exemplu, o femeie a mers la decret, a încetat să aibă grijă de ea însăși, a devenit neinteresantă, grosolană, plictisitoare. În acest caz, poate începe să-l enerveze, dar el însuși poate să nu înțeleagă ce sa întâmplat.
  4. Soțul are o stima de sine scazuta, de aceea o ridica din cauza umilinței sotiei sale.
  5. O soție permite comportament insultător față de sine, fără a vrea să agraveze o relație deja tensionată.
  6. Soția este controlată puternic de soțul ei, ceea ce îi cauzează negativul.

Cum să răspundeți unui soț pentru o insultă?

soțul continuă să umilească și să ofenseze

Uneori, femeile se gândesc să insulte un soț. Există un răspuns fără echivoc la acest lucru: nu trebuie neglijat nici o insultă a soțului. Nu scapi de rujul că este obosit sau flămând. Ar trebui spus imediat, cu un ton calm: "Vă rog să nu vorbiți cu mine în acest ton, altfel va trebui să nu mai vorbim".

Oricare ar fi motivul rudeniei, trebuie să vorbești cu soțul tău și să vorbești despre sentimentele tale despre asta. Explicați-vă că sunteți gata să vă schimbați, dacă există o problemă, dar din partea lui trebuie să fii mai tactic. Dacă soțul nu dorește să audă nimic și nu este gata să lucreze la situație, atunci este necesar să se ia măsuri mai radicale: despărțirea pentru o vreme sau chiar divorțul.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

63 − 55 =