Stocarea albastră

Există un fel de femei, care se uită la care, se pare că sunt sensibile. Prin urmare, mulți bărbați consideră că este mai bine să nu-și asume riscuri și nu aspiră să se familiarizeze cu astfel de. La urma urmei, în curte pentru astfel de indivizi de sex opus, ei nu văd nici o perspectivă de consoliere. Da, și ei consideră personalități, mai mult ca un stoc albastru, dar cu siguranță nu ca un obiect al feminității.

Să încercăm să ne dăm seama care sunt femeile numite o expresie stabilă, care este istoria originii frazeologiei "stocul albastru" și ce trebuie făcut pentru a nu fi acordat un astfel de titlu.

Frazeologia este "stocarea albastră". Istoria apariției

Se crede că termenul „femeie savantă“, sa născut în 1760 în Marea Britanie, în cabina scriitorului Montague. O versiune spune ca personalitatea cea mai activă a comunității a fost un traducător, botanistul - om de știință, scriitor Stillingfleet. El în loc de ciorapi de mătase neagră, purtarea care eticheta implicite, a purtat o lână albastră. În cazul în care a ratat un salon de ședință, a spus că nu pot începe fără un „ciorap albastru“. Adică, primul care a primit o astfel de „titlu“ om. Mai târziu, au început să cheme sexul frumos care sunt interesați doar în știință și literatură, nu vede nici o nevoie să vă faceți griji sau pentru a crea o familie și așa mai departe. La scurt timp compania a început să se refere în mod ironic ca „femeie savantă de companie“.

În Rusia, această expresie a venit din Franța.

De exemplu, la Paris, în secolul al 17-lea au fost saloane, rolul principal în care aceasta este femeile care joacă. Ei au inventat termenul „femeile de știință.“ Anna Moore, compusă în britanic „Societatea de stocare albastră“ într-una din poeziile sale ironice a susținut că numele francez a apărut ca urmare a traducerii necorespunzătoare și prea literală din cuvântul englezesc «» femeie savantă.

Într-una din lucrările lui Cehov se poate întâlni o astfel de caracteristică a indivizilor numită "stocul albastru": "

"Ce bine e să fii un ciorap albastru." Înmormântare albastră ... La naiba! Nu o femeie și nici un bărbat, și așa mai departe mijlocul mijlocului, nici asta și nici asta. "

Femeie - "ciorap albastru"

Nu va fi inutil să se decidă ce fel de femei o numesc.

Deci, se pare că acești oameni se dezvăluie în austeritate și modestia apariției: lipsa de bijuterii, cosmetice, păr luxuriante, stilul clasic de îmbrăcăminte, care nu este nimic de prisos în imaginea externă. Prin natura lor, aceste femei sunt destul de morocănos, de multe ori ele pot fi găsite în starea de spirit sumbră, trist, iritabil. Dacă „femeie savantă“ și ceva auzit despre flirt, viclean de sex feminin, cochetărie, ceva în viața ta care refuză să se aplice pentru orice motiv.

Astfel de femei sunt gata să se dea pe sine tuturor lucrurilor pe care le iubesc, muncesc din greu, ceea ce înseamnă "stocul albastru", are calități pozitive care pot fi apreciate.

Destul de ciudat, dar o astfel de femeie neobișnuită și ciudată este capabilă să iubească un bărbat. De obicei, "stocul albastru" este atractiv pentru un calm, matur, reprezentat de jumătatea puternică a umanității. El, în primul rând, apreciază profunzimea lumii interioare, abilitățile intelectuale ale acestor femei și găsește cheile inimii unei femei cu un caracter atât de complex.

Femeile - "stocul albastru" preferă să-și petreacă majoritatea femeie albastru de stocaretimpul său în muzee, biblioteci. Dacă ea este ocupată dezvoltând propria afacere, adesea dă greutăți la lucru. Subordonații pot doar să ghicească despre viața personală a acestui om, iar unii chiar i-au ghicit absența.

Cum de a nu fi un stoc albastru?

Dacă înțelegeți că nu aveți feminitatea, încrederea în sine, atunci una dintre modalitățile de a nu fi o "stocare albastră" este repetarea, afirmațiile pentru încrederea în sine. Sau doriți să vă dezvoltați abilitățile de comunicare atât cu sexul opus, cât și cu oamenii în general. Încercați să arătați feminin, urmăriți-vă gesturile, comportamentul, mersul.

Deci, fiecare femeie, indiferent de faptul dacă acesta este angajat la cunoștințele științifice și preferă să-și petreacă timpul liber, cumpărarea de haine pentru mine, ar trebui să fie conștienți de faptul că este necesar să se cultive întotdeauna feminitatea. Este fundație personală a oricărei femei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 1