Până în prezent de testare Ryakhovsky - o simplă evaluare a nivelului de sociabilitate, care este disponibil pentru orice persoană care conduce un diagnostic independent al textului chestionarului. Ca rezultat, nivelul dvs. de sociabilitate și capacitatea de a interacționa cu alte persoane va fi determinat. În plus, testul vă permite să identificați punctele slabe ale personajului dvs. și să indicați ce ar trebui să faceți.

Testul V.F. Ryakhovsky

Metoda lui Ryakhovsky este destul de simplă: unul dintre cele trei răspunsuri ar trebui să răspundă la următoarele întrebări: "da", "nu" sau "uneori". Este important să răspundeți repede, gândindu-vă puțin. Întrebările sunt simple și nu necesită reflecție - este nevoie doar de onestitate.

Întrebările testului lui Ryakhovski

Testul lui Ryakhovsky - cheia

Tehnica dezvoltată de Ryakhovsky, ca multe alte teste, necesită însumarea rezultatelor. Pentru fiecare răspuns "da" puneți-vă 2 puncte, "uneori" - 1 punct, "nu" - 0 puncte. Adăugați toate numerele și găsiți rezultatul în clasificatorul de mai jos.

  • 30-31 de puncte. Sunteți foarte necomunicabili și acest lucru poate aduce o mulțime de probleme pentru tine și pentru familia ta. Este important pentru tine să înveți auto-control, deoarece în unele cazuri abilitatea de a interacționa este mai importantă ca niciodată.
  • 25-29 de puncte. Nu ezitați să fiți numit persoană închisă, probabil că aveți foarte puțini prieteni și, în general, un cerc îngust de contacte. Orice comunicare nouă pentru o lungă perioadă de timp vă scoate din echilibru și așteptați o întâlnire cu un străin vă pune în groază. Probabil sunteți nemulțumiți de această trăsătură a caracterului tău. Cu un entuziasm puternic, sunteți foarte comunicativ, iar pentru voi există modalități simple de a rezolva această problemă.
  • 19-24 de puncte. Sunteți destul de sociabili și chiar într-un mediu nou vă veți simți foarte confortabil. Cu toate acestea, în diverse litigii nu vă grăbiți. În expresiile voastre, există adesea prea multe ironii și sarcasme, dar puteți corecta cu ușurință acest defect singur.
  • 14-18 de puncte. Societatea ta este în regulă. Sunteți curioși moderat, știți cum să ascultați, să vă apărați punctul de vedere, să nu mai clipi din nou. Întâlnirea cu noi oameni nu vă deprimă, ci companii zgomotoase pe care le purtați cu bucurie. De regulă, sunteți deranjați de anticul extravagant și de persoanele verbose care încearcă să atragă atenția.
  • 9-13 puncte. Sunteți foarte sociabili, vorbitori și curioși. Sunteți atât de îndrăgostiți să vă exprimați opinia cu privire la diferite aspecte, care uneori împing mai mulți oameni izolați de la dvs. Puteți ușor să cunoașteți și să comunicați, nu vă place să refuzați cererile. Sclipitor, dar curajos. De regulă, nu aveți suficientă perseverență pentru a rezolva problemele, dar acest lucru este ușor de corectat.
  • 4-8 puncte. Despre cum spui "cămașă". Sunteți prea sociabili și mereu la curent. În ciuda dragostei de conversație, nu vă place să discutați subiecte serioase. Sunteți gata să vorbiți chiar despre ceea ce auziți Ryahovsky pentru prima dată în viața mea. În ciuda faptului că te simți peste tot, oamenii din jur te tratează cu prudență, pentru că nu ești persoana cea mai de încredere. A avea încredere în tine cu un secret sau pentru a te convinge să faci ceea ce a început până la sfârșit este uneori imposibil. Trebuie să dezvoltați perseverența și să luați informațiile mai în serios.
  • 3 puncte sau mai puțin. Sunteți dureros de comunicat. Tu de multe ori se amestece în treburile altora, judecător dacă sunt sau nu știi ce, la cald-temperat și ușor de ofensat. Munca serioasă nu este în mod clar pentru tine - de multe ori ești prea superficial. De regulă, o persoană obișnuită este dificilă cu tine. Ar trebui să lucrați la caracterul dvs., să învățați să fii mai rezervată și mai tolerantă persoană. Poate că ar trebui să vorbim chiar și cu un psiholog pe această temă, de fapt, din cauza stilului de viață pe care sunt probleme destul de probabile la locul de muncă și în viața lor personală.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 48 = 52