Încă mai crezi că o jucărie pentru copii pentru câteva sute de dolari este un dar foarte scump pentru un copil, apoi vezi ce oferă oligarhii copiii lor.

Jucăriile, inclusiv cele vii, sunt estimate la copiii bogați, care nu sunt ușor în zeci de mii de dolari și uneori în sute și chiar în milioane.

1. Masina electrica pentru copii de la Ferrari

copil electric 1 Ferrari
copil electric Ferrari 2

Compania Ferrari a lansat un model de mașină electrică pentru copii. Această mașină are o suspensie independentă de roți din față și din spate cu torsiune, cutie de viteze cu trei viteze, interior din piele etc. Masina a fost scos la licitație în luna martie a anului cu un cost estimat de 20-25 de mii de dolari.

2. Cadouri pentru Blue Ivy

cadouri pentru Blue Ivy

Fiica mică Jay-Z și Beyoncé au deja propria flotă de vehicule electrice pentru copii. În special, în colecția sa există exemplare mici ale Cadillac-ului de lux, în albastru roz și sport Lamborghini. Și pe parcursul bienalei sale, Ivy a primit un cadou de la părinții unui adevărat ponei viu.

3. Fiul Mercedes de la Pi Diddy

Mercedes de la fiul lui Pi Diddy

Star Pope Pi Diddy, iar în viața lui Sean Combs la fiul său de șaisprezece ani a dat mașina pentru 360 de mii de dolari Mercedes Maybach. Un an mai târziu, Pi Diddy ia dat din nou fiului său o colecție de limuzine pentru un progres academic bun.

4. O imagine pentru fiică pentru 1 000 000 $

imagine pentru fiica

În familia stelelor Beckham, singura fiică și cel mai mic copil crește, așa că este cel mai admirat. Cu mama ei Victoria, copilul Harper vizitează emisiuni de modă și se așează pe primul rând. Și David ia dat o dată fiicei sale o imagine numită "fiica lui Papa" pentru 1.000.000 de dolari, pe care a comandat-o de la faimosul artist american Damien Hirst.

5. Ponei ca dar

ponei ca un cadou

La a cincea aniversare a fiicei lui Sonya, părinții oligarhici Pavel Te și Olga Karput au prezentat un ponei englez, pur negru ca și cărbune. Numele mini-calului este Hilin Shadow, iar stilul de acasă - doar Hil.

6. Golden Boy Nintendo Game Boy

Jocul de Nintendo de aur

Una dintre cele mai populare jucării portabile Nintendo Game Boy a fost creată în 2006 din aur și brilianturi de cel mai înalt test de către bijutierii britanici Asprey. O astfel de părinți bogați în jucărie își puteau cumpăra copiii dragi, nici mai mult sau mai puțin, pentru 25 de mii de dolari.

7. O casă pe un copac pentru milioane de oameni

casa copacilor

În vest, se obișnuiește să se construiască case pe copaci pentru copiii lor, această tradiție nu ocolește copiii miliardarilor. Dar casele lor sunt uriașe și costă sute de ori mai scumpe. De exemplu, un englez bogat ia ordonat copiilor săi o casă pe un copac în valoare de 6 milioane de dolari.

8. Case de jucărie pentru copii pentru câteva zeci de mii de dolari.

case de jucărie pentru copii1
case de jucărie pentru copii2

Am construit colibele din copilarie, folosind lenjerie de pat, perne si paturi, dar oamenii bogati sunt mult mai prozaici. Lilliput Play Homes - o companie americană care a oferit case de lux într-o versiune mai mică, dar cu o bucătărie, dormitoare, toate mobilierul necesar etc. Casa poate fi suplimentată cu alte obiecte de interior la alegere pentru bani în plus. Costul unor astfel de "colibe de elită" poate ajunge la 20 de mii de dolari.

9. Niplu diamant

bomboane cu diamante

Când fiica lui Shiloh Nouvel sa născut în familia lui Jolie-Pitt, părinții ei i-au dat un niplu de platină cu diamante. Desigur, acest mamelon nu este destinat utilizării directe, ci este un suvenir foarte scump, care devine automat o investiție bună. Dar motivele reale care au determinat părinții bogați să facă un astfel de dar nu sunt cunoscute.

10. Cadouri pentru copii de la Roman Abramovici

cadouri pentru copii de la Abramovici

Copiii lui Abramovici nu joacă jucării simple pentru o lungă perioadă de timp. Papei-oligarh le dă pentru spectacole de ziua de naștere a grupurilor preferate, 50% din bancă, iahturi și mașini de colectare. Sumele acestor daruri sunt pur și simplu fabuloase.

Deci, dacă încă vă răzbună creierul peste ce să dați un copil dintr-o familie foarte bogată - aveți acum sfaturi bune!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

58 − 50 =