28 de ani, cântăreața Adele, înainte de Madonna și Beyonce, în clasamentul celor mai bogați cântăreți din lume. Care este secretul succesului acestei fete care disprețuie standardele mondiale și cântărește sub 100 de kilograme?

Cantareata Adele are 28 de ani, dar rezultatele sale de 10 premii „Grammy“, un „Globul de Aur“, o „Oscar“ și multe alte premii. Potrivit revistei Forbes, are loc al doilea în clasamentul celor mai bine plătiți cântăreți, înainte de Madonna, Jennifer Lopez si Beyonce. Secretul succesului său fenomenal este probabil să fi găsit în sinceritatea ei, simplitatea și lipsa de bitchiness. Cu toate acestea, în biografia ei acolo fapte scandaloase.

 1. Ea nu comunica niciodată cu tatăl ei.
 2. adel și tată

  Tatăl lui Adele, instalatorul Marc Evans, și-a părăsit familia când fiica sa avea doar 3 ani. Adele a fost crescută de mama ei, față de care avea sentimente foarte delicate. Cu tatăl ei, ea a fost văzută rar, iar după ce a spus jurnaliștilor despre o sumă decentă de bani despre unele detalii din viața ei, ea a încetat să comunice cu el:

  "Tocmai am fost ucis de vestea că tatăl meu mă vinde în presă ... Cum m-am supărat! La dracu '!

  Ea chiar a recunoscut într-un interviu că va scuipa pe tatăl ei în persoană când sa întâlnit.

 3. Ea a suferit o operațiune serioasă pe ligamente și aproape că nu a spus la revedere carierei cântăreței.
 4. adele 4

  În 2011, cântăreața și-a rupt astfel ligamentele, că are sânge din gât. A trebuit să fac o operațiune, după care Adele nu putea vorbi timp de 6 săptămâni. Doctorii au insistat ca fata sa renunte la fumat. A încercat, dar nu a putut.

 5. A fumat 30 de țigări pe zi!
 6. Sisoe

  Anterior, Adele era un fumător învechit. Cântărețul este sigur că fumatul îmbunătățește vocea.

  "Oamenii cu cele mai bune voci mereu fumează, am renunțat la fumat și sunt sigur că vocea mea este mai slabă de la asta"

  Pentru a renunța la obiceiul ei dăunător a forțat nașterea fiului ei Angelo, în care Adele nu-și prețuieste sufletul. Era foarte teamă că, ca urmare a modului ei de viață nesănătoasă, copilul ar rămâne orfan și sa adresat unui hipnotizator profesionist pentru ajutor. După o sesiune de hipnoză, tânăra mamă a renunțat la fumat.

 7. Avea probleme cu alcoolul
 8. alcool

  În trecut, steaua a avut o dependență puternică față de alcool. Cu vin, ea a turnat probleme în viața ei personală. Odată, după ce a băut înainte de spectacol, a uitat cuvintele cântecelor ei.

  "Am fost atât de beat încât am uitat cuvintele cântecelor mele ... A fost cea mai rea seară din viața mea"

  După acest incident, cântăreața a fost atât de rușine încât a devenit o adevărată pustnic și pentru o lungă perioadă de timp sa retras în casa ei, tot mai dependentă de alcool. Cu toate acestea, în 2009, Adele a reușit să se tragă și să renunțe la băut, când și-a dat seama că alcoolul îi dă o mulțime de probleme.

 9. Prietenul ei a lăsat-o pentru un bărbat
 10. durere

  La 18 ani, Adele sa îndrăgostit de un tip bisexual. Fata
  știa despre atracția tânărului pentru bărbați, dar speră că dragostea ei îl va ajuta să facă față acestei predilecții. Cu toate acestea, un miracol nu sa întâmplat: iubitul la aruncat pentru bărbat, iar Adele a intrat în depresie, ceea ce la inspirat să scrie melodii pentru albumul de debut.

 11. Fostul iubit a cerut bani de la ea pentru că a provocat suferință.

 12. Adèle

  Bisexualul sa dovedit a fi extrem de aventuros. Când Adele, de 20 de ani, a devenit faimos, a venit la ea cu o cerere de a da bani. El credea că cântăreața este obligată să-i plătească pentru inspirația care a venit la ea ca urmare a trădării sale. Omul era atât de încrezător în dreptate încât amenința că va merge în instanță. Dar Adele ia răspuns:

  "Mi-ai făcut viața mea iad și am supraviețuit în ea și am meritat tot ce am"

 13. Adele nu citește deloc cărți
 14. Adele și cărți

  Potrivit cântăreței, a citit ultima carte ... la vârsta de șase ani. A fost o poveste despre "Matilda" Roald Dahl. Dar ea este doar nebun despre filme: vizionarea a cel puțin 5 filme pe săptămână!

 15. A supraviețuit unei depresii postpartum severe.
 16. copil

  În 2012, Adele a născut fiul său Angelo de la soțul ei, Simon Konecki. Câteva luni după naștere a devenit un adevărat test pentru ea.

  "M-am simțit inadecvat, literalmente obsedat de fiul meu și nu am putut face nimic fără el"

  Adel a crezut că nașterea unui copil este cea mai mare greșeală din viața ei. Dar, treptat, mama tânără a ieșit din depresie. Sa permis să petreacă o seară pe săptămână fără un copil și sa simțit mult mai bine.

 17. Nu-și face griji în legătură cu excesul de greutate.
 18. excesul de greutate

  Figura Adele este departe de standardele de model, dar nu îi pasă deloc de acest lucru.

  "Îmi place să arăt bine, dar confortul înseamnă mai mult pentru mine decât pentru modă. Nu consider fetele slabe atractive, fericite si sanatoase. Nu am avut niciodată probleme cu aspectul.

  Cântăreața a spus că nu a vrut niciodată să arate ca un model și nu are timp să piardă în greutate.

  "Arăt ca o femeie obișnuită și sunt mândră de ea!"

 19. A făcut rinoplastie.
 20. Adel

  Adele însăși nu a recunoscut acest lucru, dar specialistii in chirurgie plastica sunt de acord că cantaretul a tras vârful nasului, și corectat aripile. Ca urmare, ei nas chirurgie „cartofi“, a fost un elegant și aristocratic.

 21. El pune haine corective pentru evenimente importante.

 22. Adèle

  În 2012, la premiul „Grammy“, ceremonia de atribuire Adel a lovit toată figura lor postroynevshey. Fanii și jurnaliștii au început să se întrebe cum a reușit să-și piardă în greutate atât de brusc. Candid Adele nu a păstrat suspansul și a dezvăluit secretul transformării miraculoase: se pare, sub rochia neagră, ea a purtat mai puțin de patru perechi de pantaloni talie Spanx.

 23. Urăsc sportul.
 24. adel urăște sportul

  Cântăreața a recunoscut în repetate rânduri că îi iubește o masă bună, iar pregătirea sportivă nu-i aduce plăcere. Primii 20 de ani ai vieții sale Adel nu au participat la niciun curs sportiv. Acum situația sa schimbat și ea este angajată cu un antrenor personal, dar în sala de gimnastică merge de sub trestie și declară că arată ca iadul.

 25. Jură ca un cizmar.
 26. injuriile

  Adele îi place să-și înveselească audiența cu un cuvânt bun "puternic". Deci, în timpul unuia dintre concerte, ea, uitând cuvintele cântecului, a spus cu un râs:

  „La naiba! Cuvintele greșite! La naiba, rahat, rahat! Am început să cânte versul în loc de cor! "

  La cel mai mare festival britanic de muzică "Glastonbury", BBC, care a efectuat filmările, a solicitat cântăreței să nu pronunțe expresii obscene de pe scenă. Adele a fost atât de indignată de interdicția pe care a jurat-o de 33 de ori în timpul discursului ei.

 27. Are verminophobia (teama de germeni).
 28. adel trist 2

  În 2011, Adel a efectuat o operație cu laser pentru a restabili ligamentele. De atunci, ea este îngrijorată îngrozitor de gâtul ei și se teme să prindă orice infecție. Din acest motiv, cântăreața chiar a încetat să meargă la magazine și a comandat bunuri prin Internet.

 29. Îi este frică de pescăruși.
 30. adele este frică

  Pentru prima dată, Adele a experimentat această teamă la vârsta de 9 ani, când o pasăre impudentă a smuls înghețată din mâini. I se părea că pescari și ei ar putea să se apuce și să se îndepărteze.

 31. Uneori, "privește"
 32. Adèle

  Fanii cred că preferatul lor este cel mai modest și modest dintre toți cântăreții. Cu toate acestea, atacurile de boli stelare sunt, de asemenea, în Adele. Odată ce a fost cu soțul și fiul ei în Oxfordshire. La ora 11, cântăreața a cerut personalului hotelului să meargă la Londra la o distanță de 100 de kilometri pentru pizza preferată, care se face într-o pizzerie lângă casa ei. Chiar și atunci când Adele i sa spus că bucătarul din hotel poate găti pizza pentru exact aceeași rețetă, a continuat să insiste pe cont propriu. Ca urmare, angajatul hotelului a trebuit să meargă la capital. Sa întors cu pizza la ora 3 dimineața când Adele dormea ​​deja.

 33. Toate premiile sale, inclusiv Ordinul Imperiului Britanic, "Oscar" și "Grammy", se află în toaletă.
 34. Adele Grammy

  Probabil că toaleta are o dimensiune impresionantă, deoarece cântăreața are mai mult de o sută de premii diferite!

  "De fiecare dată când vizitez toaleta, mă uit la premiile mele și cred că:" Da, sunt foarte bine făcut ".

 35. Ea nu a învățat încă să lipsească gene false.
 36. resnitsy2

  Cu ocazia genelor lipite independent, cântăreața vorbește:

  "La începutul seara, se pare că ar trebui să se uite la sfârșitul serii."

 37. Ea face cel mai bine atunci când este deprimată.
 38. adel2

  Cântecele pentru primele două albume au fost înregistrate după despărțirea cu băieții. Cu această ocazie ea a glumit:

  "Sper că, când sunt căsătorit, nu trebuie să-i spun soțului meu:" Dragă, ne-am divorțat, trebuie să înregistrez un nou album! "

  Din fericire, pentru a înregistra cel de-al treilea album, ea nu avea nevoie să-și lase prietenul Simon Konecki. Se pare că cântăreața a învățat să se inspire într-o viață de familie fericită.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

61 + = 66