59 de ani, Andy McDowell a apărut pentru prima oară pe ecrane complet goale

Celebrul actrita american Andy McDowell, care este familiar cu privitorul la astfel de picturi iconice precum "Groundhog Day" si "Hudson Hawk", a fost expusa pentru prima oara in fata camerei. Acest lucru sa întâmplat în caseta "Love After Love", care a fost prezentată la festivalul de film "Tribeca-2017" din New York. În acest film, McDowell, în vârstă de 59 de ani, a jucat rolul principal - o femeie care și-a pierdut soțul.

Andy McDowell în filmul

Andy McDowell în filmul "Dragostea după dragoste"

Andy nu ezită să se dezbrace în fața camerei

Pentru 30 de ani de experiență în actorie, McDowell nu a fost niciodată complet nud. Aspectul in forma goala pe ecrane la varsta de 59 de ani a surprins publicul si fanii deopotriva. De aceea, la festivalul de film "Tribeca-2017", unde a fost prezentă Andy, prima întrebare adresată jurnaliștilor sa dovedit a fi o lucrare în scene franc în filmul "Love After Love". Iată cum i-a răspuns actrita:

"Nu am putut să cred că dezbracarea în fața camerei, persoana mea va cauza un astfel de interes fără precedent. Vreau doar să spun că nu sunt un prude, dar am crescut într-un moment în care fiecare faimoasă actriță a avut un dublu pentru scene goale. De aceea nu l-am strălucit pe ecran. În afară de asta, m-am gândit întotdeauna la copiii mei. Nu aș vrea ca ei să-și vadă mama cu o pradă goală când erau tineri. Cu toate acestea, timpul trece și Sarah, Rainey și Justin au crescut deja, iar publicul percepe scenele neclare în mod diferit față de 30 de ani în urmă. De aceea am fost de acord să jucăm în această imagine. Când selecționarea actorilor se petrecea, mi-au spus imediat că vor exista câteva scene franc. Gândindu-mă, încă am fost de acord, dar nu pentru a fi dezvăluit, ci pentru a juca un rol foarte dificil și interesant pentru mine ".

Shot din filmul

Shot din filmul "Love after Love"

Andy joacă femeia care și-a pierdut soțul

Andy joacă femeia care și-a pierdut soțul

Andy și-a împărtășit impresia despre film

Acum, despre drama Dragostea după dragoste nu se știe nimic, cu excepția câtorva fapte. Complotul se bazează pe o poveste despre un cuplu căsătorit în care o femeie simte o moarte neașteptată a soțului ei. În plus față de McDowell, actorii din film au inclus Seth Barrish, James Adomian, Chris O'Dowd, Drie Hemingway și mulți alții.

În

Într-un interviu recent, Andy și-a descris munca în banda "Love After Love":

"În timp ce filmam, m-am perceput pur și simplu ca o actriță, care joacă un rol. Cu toate acestea, după ce am vizionat acest film, am fost uimită de cât de trist am privit pe ecran. N-am crezut niciodată că pot fi așa. Cred că motivul pentru care aș putea juca atât de bine durerea pierderii este că am experimentat ceva similar în viața mea. În plus, am fost uimit de modul în care privesc în scene nud. A fost atât de multă vulnerabilitate în mine încât este foarte dificil să o descriu în cuvinte ".

Andy McDowell

Andy McDowell

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 84 = 94