A devenit cunoscută de ce toate fotografiile de la Instagram Blake Lively

A doua zi, Blake Lively a încurcat numeroșii ei fani care au urmat contul Instagram cu interes, eliminând personal toate fotografiile de pe pagină și dezabonând de la toate. Ce sa întâmplat cu actrița?

Acțiuni ciudate

Când dimineața zilei de luni 20,4 milioane de abonați armată de vârstă de 30 de ani, Blake Lively în Instagram, care a mulțumit în ajunul fotografiile sale într-o rochie neagră cu model de flori luminoase, care prezintă în picioare pe pervazul ferestrei, se uită la pagina ei, au găsit nimic.

Ultima fotografie de la Instagram Blake Lively

Ultima fotografie de la Instagram Blake Lively

Cu profilul ei au dispărut toate fotografiile, precum și un abonament pentru alți utilizatori ai rețelei sociale, inclusiv soțul ei iubit, Ryan Reynolds.

Blake Lively a eliminat toate fotografiile și un podisk din Instagram

Blake Lively a eliminat toate fotografiile și un podisk din Instagram

Fanii seriei TV "Gossip Girl" au sunat alarma, sugerând că contul lor preferat a fost hacked. Lively însă nu a clarificat ceea ce sa întâmplat, ci, dimpotrivă, a confundat pe toată lumea chiar mai mult. Celebritatea a urmărit și sa abonat la 38 de utilizatori de Instagrams, al căror nume este Emily Nelson, scriind o întrebare interesantă pe scurt:

- Ce sa întâmplat cu Emily?

Blake subscrie la paginile cu numele Emily Nelson

Blake subscrie la paginile cu numele Emily Nelson

Propunere de promovare

Situația cu acțiunile de nepătruns a unui insider a explicat Blake. El a spus că o simplă cerere cineastilor „, care va fi lansat in luna septembrie, cu participarea Lively, a venit cu o campanie de publicitate neobișnuită pentru imaginea de promovare si actrita fericit i se alătură.

În banda lui Paul Fig, Blake joacă fată dispărută Emily Nelson, în căutarea căreia îi grăbește cel mai bun prieten (ea a fost interpretată de Anna Kendrick).

Anna Kendrick și Blake Lively

Anna Kendrick și Blake Lively

Apropo, ieri Lively a confirmat ipotezele, plasând în Instagram prima remorcă a thriller-ului.

Publicație de la Blake Lively (@blagely)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 5 =