Actorul Michael Galeotte a murit brusc

Actorul american Michael Galeot a murit. El a fost găsit mort la casa sa din Glendale, California, pe 10 ianuarie. Prietenii au decis să viziteze Galeot după ce a încetat să mai contacteze și a descoperit corpul. La moartea sa, avea 31 de ani.

Actori nativi și apropiați în șoc

Sursele oficiale nu raportează cauza morții. Se spune că, cu o săptămână înainte de moartea sa, el a menționat durerea abdominală. Tânărul a suferit, de asemenea, de hipertensiune, a avut un nivel crescut de colesterol în sânge.

- În spatele caracterului său modest era un om cu un talent de empatie și o mare inimă iubitoare. Suntem cu toții șocați de această tragedie - a împărtășit fratele actorului.

Ce ne amintim Michael Galeot

Actorul a început să apară la o vârstă fragedă și a devenit o adevărată stea a seriilor de copii din anii '90. El - principalul interpret din seria "Jersey" (1999-2004) și "Magic Jersey" (1998). Este, de asemenea, cunoscut pentru participarea sa la seria "Clubul detectivilor casei", "Ambulanța" și "Ellie McBeal" și la comedia "Efortul de campanie".

Actorul avea doar 31 de ani Michael Galeot în ultimii ani, aproape că nu a acționat în film Înainte de moartea sa, sa plâns de dureri abdominale, dar nu sa adresat medicilor

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 8 = 1