Actrița Daisy Ridley a șters contul după persecuție la Instagram

Acest lucru a fost de așteptat: mulțimile de fani impudenți hărțuit literalmente tânără stea Daisy Ridley, și ea a fost forțat să fugă de la Instagram! Mai devreme sau mai târziu, acest lucru se va întâmpla, faptul că actrița Star Wars a arătat poziția sa socială activă și pentru o astfel de voință mulțimea se poate ... despărți în bucăți. În lumea virtuală, de la sine.

Actrita de 24 de ani a sustinut campania impotriva violentei cu ajutorul armelor de foc. În SUA în ultimii ani, mulți oameni mor, datorită faptului că psihopații cu pistoale și arme au zburat literalmente de pe role. Este clar că fata nu a putut sta departe de această problemă.

Abonații acțiunilor ei au criticat actrița pentru "sentimentalitate excesivă" și duplicitate. Se presupune că ea pune un exemplu prost, cu Star Wars, unde fluxul de sânge în unele episoade ale râului.

A plecat să se întoarcă, să se justifice și să plece din nou

Daisy a scris următoarele pe pagina ei:

"Cred că am fost foarte norocoasă că sunt în viață, în timp ce zeci de oameni mor în toată țara de la folosirea armelor de foc! M-am gândit la premiile Teen Choice. Am doar lacrimile curg în râu! Trebuie să schimbăm această situație! "

Și apoi cel mai interesant a început. Fata nu a putut face față cu megaocteți de recenzii negative care i-au revărsat. În primul rând, înregistrarea a fost ștearsă, apoi contul însuși. Și se va opri la asta, pentru că nu este nimic de aruncat margele în fața porcilor.

Dar fanii au început să-i facă pe colegul Daisy John Boyer să-i spună că așteptau să se întoarcă la Instagram.

Daisy a dat slack și a revenit pentru a scrie un singur post cu scuze, spun ei, ea nu are timp pentru Internet, ea este încărcată cu muncă și în general:

"Sunt atât de recunoscător comunității Instagram pentru sprijinul lor!"

E ciudat, nu-i așa? Dacă Daisy a spus "A", atunci era necesar să spui "B". Dacă manifestați în mod public atitudinea față de această problemă socială, trebuie să fiți pregătiți pentru critică și negativitate. Și dacă celebritățile nu sunt pregătite pentru "comunicarea în direct" cu abonații, atunci nu ar trebui să postezi astfel de postări - este mai bine să limitezi fotografiile de la filme, de la egoisme și de pe sigilii.

Daisy Ridley de la noile Actrița a vorbit împotriva violenței Daisy Ridley și-a împărtășit emoțiile cu privire la evenimentele tragice din SUA

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 2