Alan Rickman - steaua seriei Harry Potter

Alan Rickman și Rima Horton au trăit alături de mulți ani, dar nu au copii. Alan este un aderent al Muncii și Celtic prin naștere. Ce altceva se știe despre el? Actorul nu a vrut să vorbească despre el însuși în interviul său despre "Harry Potter" și ia asigurat pe alții că visul care trăiește în inimă va permite unei persoane oricând să-și schimbe profesia.

El a fost un adevărat muncitor și relația sa lungă cu Roma ia încredințat ferm titlul de "ultimul single-person al Hollywood-ului". Deci, ce fel de persoană era Rickman?

Tremurând cu rudele

Actor pentru ziaristi curiosi si omniprezenti a fost o mare problema. Cunoscut pentru neliniștea sa pentru interviu, precum și pentru faptul că de mult timp a încetat să citească recenzii și recenzii scrise despre munca sa. Aproape abuziv pentru el a fost cuvântul "jurnalism", el nu-i plac oamenii din această profesie. Fața lui a trădat involuntar dispreț când a atins acest subiect.

De asemenea, Alan nu dorea să i se pună întrebări cu privire la ceva personal și întotdeauna spunea că nu înțelege foarte bine ce a cauzat interesul oamenilor la vârsta lui și de ce nimeni nu-i întreabă cât de mult cântărește. Deși este de remarcat faptul că ultima întrebare actorul a răspuns cu bună știință.

Subiectele care îi vizau rudele și rudele, copiii, Alan Rickman, de asemenea, nu le plăcea. El credea că nu era corect să-și facă public viața privată. Activitatea de profesie a unui membru al familiei nu trebuie să priveze drepturile altora de a trăi așa cum doresc, fără a se prezenta pe paginile presei.

Prea iubita sa Roma

Dar totuși știm ceva despre Alan. De exemplu, faptul că de mulți ani a trăit cu Roma Horton la Londra. Cunoașterea lor a avut loc în anii șaizeci, când au început o carieră actorică, participând la producțiile unui teatru de amatori. Cu toate acestea, Roma nu a devenit actriță, ea a fost profesoară de economie, iar în 2002 a terminat predarea.

Știind că cuplul a trăit împreună pentru o lungă perioadă de timp, fanii actorului au fost întotdeauna interesați de întrebarea dacă Alan Rickman are copii. De asemenea, au fost deranjați de zvonurile pe care perechea le despărțise. Dar totuși nu exista nicio modalitate de a testa această ipoteză. Și apoi, după ce au trăit împreună mulți ani, Alan și Roma au devenit în continuare soți legali. Totul a ajuns la concluzia sa logică. Nu e de mirare că actorul a asigurat că orice relație se dezvoltă cu propriile reguli.

Copiii în viața lor

Întrebat de ce Alan Rickman nu are copii, el a răspuns că, bineînțeles, i-ar plăcea. Dar această decizie nu este luată de el. Cu toate acestea, actorul a răspuns, răspunzând la întrebarea jurnalistului, că ideea de a avea o tânără amantă care să-i dea copil nu și-a vizitat nici măcar capul.

Iubirea lui pentru copii a fost demonstrată de om, îngrijindu-și nepoatele. El îi plăcea să-i conducă la filme, iar ei au vizitat McDonald's împreună, puteau, de asemenea, să meargă la cumpărături. Actorul a spus că dacă ar avea copii, ar fi răsfățat și le-ar fi permis mult. Alan credea că copiii au dreptul să poarte haine pe care le-au plăcut, chiar dacă este lurex roz. În plus, îi va permite cu siguranță să se antreneze la Școala de Magie și Vrăjitorie.

Rol în filmele Harry Potter Alan Rickman și actorii lui Harry Potter Cu Daniel Redcliffe
Alan Rickman împreună cu soția sa, Rome Horton După 38 de ani de căsătorie, cuplul a decis să lege nodul Alan Rickman împreună cu soția sa, Rome Horton, în vara anului 2015
Data nașterii actorului, 2012 Timpul de lucru cu copiii Scurta pelicula de praf, cu Jessica de șapte ani și mama ei de la casă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

13 + = 18