Amber Hurd lesbiană

Despre Amber Heard, puteți vorbi aproape fără sfârșit, deoarece recent numele acestei blonde uimitoare apare în mod constant în presă. Bineînțeles, fiind soția lui Johnny Depp, este foarte dificil să rămâi invizibil, dar fără el această fată are ceva de interesat de public. O întrebare interesantă pe tema personalității lui Amber Hurd a fost și rămâne orientarea sexuală a actriței. Printre foștii domni ai fetei se află o mulțime de bărbați frumosi la Hollywood, dar femeile ca ea.

Amber Hurd iubește fetele?

Viața personală Amber cu siguranță nu era plictisitor. La vârsta de șaptesprezece ani, o fată talentată și promițătoare sa dus la New York pentru a cuceri afacerea de modelare. Femeia destulă nu numai că nu se temea de mișcările camerelor de luat vederi, dar a reușit întotdeauna să-și prezinte cu succes demnitatea. Mai târziu, Amber Hurd a decis să dezvăluie alte talente creative prin studiul artei teatrale. În același timp, a început o relație cu un producător american de origine franceză, numit Arthur Weibrands. Cu toate acestea, nu au durat prea mult.

Următorul tip Amber a fost Crispin Glover, partenerul său în filmarea "Sexualității mortale". Au existat zvonuri că erau chiar angajați. Faptul este că actrița a încercat întotdeauna să-și ascundă cu grijă viața privată de paparazzi. În 2008 a devenit cunoscut faptul că Amber Hurd întâlnește o fată. Pasiunea sa a fost fotograful Tasia Van Rie. În plus, Amber Hurd era chiar căsătorită cu această fată. Tasia și Ember au fost împreună de mai bine de trei ani, aproape tot timpul când blonda poartă numele alesului ei.

Este interesant că, chiar și după separare, fostele amante nu au încetat să comunice. Când Amber Hurd a avut o dragoste cu Johnny Depp, a petrecut destul de mult timp cu Tasei. Actrita însăși a spus întotdeauna că prima fată nu va înceta niciodată să fie foarte aproape de ea, pentru că au trecut mult împreună.

De ce se despart Amber Heard si Johnny Depp?

Se pare că povestea de poveste de dragoste a unui tânăr blond și solid Johnny a ajuns la concluzia sa logică. În jurul acestui cuplu sunt multe zvonuri diferite. Se crede că adevăratul motiv pentru divorț nu a fost agresiunea lui Depp sau a problemelor sale cu alcoolul, iar ea însăși Amber Hurd și fetele ei. Recent, blonda a fost adesea văzută în companie cu fosta soție Tasei. Este posibil ca fetele să decidă să reia relația. În cazul în care originalul Amber Heard și orientarea acesteia nu este problemele aduse de Johnny Depp, apoi sa căsătorit după un an a dat seama că ar fi greu de tinut in inima iubitei numai locul al doilea.

Vorbeau chiar despre atacurile de gelozie ale actorului. Ar fi neplăcut ca orice persoană să se uite la cealaltă jumătate gesticulând și curtându-și pasiunea. Poate, Tasia a petrecut prea mult timp în casa caselor de prostituate. În plus, cu opinia ei, Amber a fost considerată aproape în toate. Din aceasta este posibil să se concluzioneze că Amber Hurd este o lesbiană, însă actrița însăși susține bisexualitatea ei.

Amber Heard sărutări impulsive și frecvente o fată Tasya în fața soțului ei s-ar putea zburli bine calm și liniștit Johnny Depp. Cu toate acestea, puțini oameni cred că el ar putea chiar să-și bată soția. După apelul oficial al lui Amber la tribunal din cauza bătăilor, fosta iubire a actorului Vanessa Parady și fiica lor au apărat Depp. Recent, a devenit, de asemenea, cunoscut faptul că soția scandaloasă este însărcinată.

Fanii actorului continuă să-l învinuiască pe Amber Hurd pentru numeroase înșelăciuni și minciuni, precum și pentru a pune sub semnul întrebării paternitatea lui Johnny Depp.

Amber Hurd în pat
Amber Heard și Crispin Glover
Amber Hurd la o plimbare în Brooklyn
Tasia van Rie fată și prietena Amber Hurd
Amber Hurd și Johnny Depp
Amber Hurd și Tasia van Rhee
Amber Hurd la plimbare cu Tasei van Rhee
Amber Hurd cu fosta soție
Amber Hurd și soțul ei

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 2 =