Andrea Pežić înainte și după operație

Lumea modei nu a fost niciodată stabilă, dar după podiumurile din 2011, Andrei Pežić, care demonstrează îmbrăcămintea femeilor, această direcție încetează să mai fie calmă. Inițial, astfel de spectacole diferă de celelalte - au devenit un experiment original și profitabil de case de modă celebre.

Primul care a condus acest tip de experiment interesant a fost faimosul grup de "cazaci". În acest caz, băieții care se mișcă grozav și interpretează elemente destul de complexe pe scenă, au demonstrat cât de mult danseră pe tocuri. Jumătate dintre ele au apărut înaintea publicului în imagini feminine.

Transformările nu au trecut fără urmă, atât de curând după primele spectacole ale colecțiilor, modelul-transgender Andrea Pežić a început să apară pe scenă într-o formă feminină. Motivul pentru aceasta este schimbarea în sex care a avut loc în 2014. Interesant, Andrea Pezhic părea aproape identică înainte și după operație.

Andrea Pežić în tinerețe cu părinții săi Andrea Pežić înainte de operație Andrea Pežić cu mama ei înainte de operație

Este confortabil în corpul unei femei?

Modelul, care a devenit faimos în întreaga lume, susține că mereu a visat să fie o fată. Și numai după ani de această dorință a fost realizată. Nu cu mult timp în urmă, paparazzii au capturat modelul lui Andrea Pezhic cu un inel pe degetul inelului. Imediat răspândirea zvonurilor că modelul transgender se căsătorește. Firește, o mulțime de emoții au apărut imediat în jurul altora. Oamenii din lumea modei știu cine este Andrea, și trebuia să treacă prin operațiunile cu ce plan. Acesta este motivul principal pentru care mulți colegi doresc fericirea fetei.

Ei bine, faptul că Andrea Pežić se căsătorește nu mai este îndoielnică. Singurul lucru pe care nu a reușit să-l cunoască jurnaliștilor este numele persoanei norocoase care a decis să-i ia pe această femeie în soții legale. Firește, având în vedere popularitatea numelui ei în lumea modei, cineva va obține o "mireasă" cu o zestre bună.

Dar oamenii obișnuiți trebuie doar să urmeze dezvoltarea acestei povestiri și să afle ce sa încheiat.

Andrew Pezhich, chiar înainte ca schimbarea sexului să arate absolut ca o femeie Andrei Pezhich înainte de operație Andrew Pezhich înainte de operație a fost incredibil de feminin
Andrei Pezhich a încercat imaginea feminină înainte de operație Imaginea lui Andrea Pejic practic nu sa schimbat înainte și după operație Andrea Pežić este un model foarte eficient
Andrea Pezhic a fost întotdeauna confortabilă în imaginea feminină Andrea Pežić după operație Andrea Pežič, după o schimbare de sex, a găsit fericirea în viața ei personală

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =