Angelina Jolie în spital

La începutul lunii aprilie 2016, lumea a zburat în jurul știrilor că Angelina Jolie era în spital. Această știre a speriat foarte mult fanii actriței. Recent a suferit mai multe operațiuni. Starea sănătății ei lasă mult de dorit.

S-au epuizat Angelina Jolie la moarte în spital?

Cu acest titlu, a fost publicată o ediție recentă a revistei National Enquirer, care a afișat o imagine a lui Andzhi pe copertă. Arăta extrem de epuizată, iar fața ei era palidă. Publicația menționează că Angelina Jolie a fost dusă la spital, pentru că este bolnavă de anorexie. Cu o înălțime de 169 cm, greutatea unei celebrități este de numai 35-36 kg. Din cuvintele de cunoștințe medicale că masa critică a corpului, și pierderea în continuare, oricât de mică, poate începe procesele ireversibile în organism.

Starea de sănătate nesatisfăcătoare, slăbiciunea excesivă a actriței, mass-media occidentală o explică cu certuri constante cu soțul și copiii ei. În ciuda dragostei lui pentru Angelina, Brad Pitt a emis chiar și un ultimatum: dacă soțul nu începe să câștige în greutate, el va depune dosarul pentru divorț. Recent, Jolie fumează foarte mult, consumă alcool și mănâncă foarte puțin.

Copiii sunt, de asemenea, foarte preocupați de boala mamei stelare. Odată ce l-au întrebat chiar pe papă dacă se pregătea să moară. Este greu pentru ei să privească ce se întâmplă și să se aștepte ca, poate, în câțiva ani, nu va.

Dar nu există declarații oficiale că Angelina Jolie a fost luată la spital. Și revista care a publicat prima dată aceste informații are o reputație destul de scandaloasă. În plus, în ultimii doi ani, National Enquirer a scris în repetate rânduri despre spitalizarea ei în legătură cu anorexia, referindu-se la surse dovedite. Dar aceste zvonuri nu au fost niciodată confirmate.

Jolie însăși spune că a pierdut în greutate după moartea mamei sale în 2007. Și, de fapt, face tot posibilul pentru a menține sănătatea celor șase copii ai ei. Această explicație este mai degrabă adevărul, pentru că știm cu toții cât de disperat Angie luptă împotriva cancerului.

Angelina Jolie e bolnavă de cancer?

Vestea șocantă că milă de milioane a fost diagnosticată cu cancer, a fost anunțată pentru mai mulți ani în urmă. Dar pentru Angelina, o astfel de opinie medicală nu a fost brusc. Se pare că ea știa de fapt toată viața ei despre probabilitatea mare de boală oncologică. Nu este un secret că, în genul actriței, femeile au murit de cancer. Prin urmare, având în vedere ereditatea slabă, steaua de la Hollywood a așteptat acest lucru.

După o examinare medicală aprofundată și consultații, cei mai buni specialiști din toate metodele și variantele propuse au ales mastectomia preventivă. Astfel, Angelina Jolie a fost dusă la spital pentru o operație de rutină pentru prevenirea cancerului de sân.

Actrița testează anual pentru detectarea acestei boli teribile. Și, deoarece rezultatele au aratat ca markeri multiple, care împreună pot fi un indiciu de cancer stadiu incipient, a crescut cantitati actrita, fără ezitare, am decis pe o altă operație. De data aceasta, ovarele și trompele uterine au fost îndepărtate. După astfel de proceduri o femeie nu poate avea moștenitori biologici, dar Angelina nu a fost speriată, deoarece are șapte copii (trei rude și patru recepționiști). A fost pentru ei că Jolie a făcut acest pas. Visează să vadă nepoți și să se bucure de viață.

Angelina Jolie a fost spitalizată Angelina Jolie a început să fumeze foarte mult În momentul de față, greutatea lui Angelina Jolie a atins un punct critic
Brad Pitt a amenințat cu divorțul din cauza actriței excesive de slăbiciune Cauza extenuării excesive ar putea deveni familie Familia Angelina Jolie este extrem de preocupată de starea ei de sănătate
Starea de sănătate a fanilor îngrijorați de Angelina Jolie Numărul scandalos al National Enquirer cu o subțire Angelina Jolie pe copertă Angelina Jolie luptă împotriva cancerului

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 1