Angelina Jolie la vârsta de 15 ani

Cu ochii verzi de frumusete, stil pictogramă, un star de film de succes și regizor - nu este surprinzător faptul că în jurul valorii de hype și interesul în persoana ei constantă Angelina Jolie. Fanii sunt interesați de totul! Viața personală, îmbrăcămintea și aspectul, sănătatea - nimic nu rămâne neobservat.

Cum a început totul

Talentul și frumusețea ei Angelina Jolie au început să demonstreze de la o vârstă fragedă. În 7 ani - primul rol în cinema: filmul "În căutarea unui ieșire", unde au fost filmate și mama și tatăl ei.

De la vârsta de 14 ani, a început să lucreze ca model în show-urile de modă din New York, Londra și Los Angeles și a apărut în mai multe videoclipuri muzicale.

Prima sesiune foto

La vârsta de 15 ani, Angelina Jolie a apărut în prima ei sedinta foto cu fotograful Harry Langdon, așa cum se vede în fotografiile au contribuit deja parametrii săi, cel puțin, o cariera sau un manechin fotomodeli- fată cu picioare, cu buze pline, o figură magnifică și a feței incredibil de fotogenic .

La prima sedinta foto Jolie a aparut in tinute diferite, incearca diferite imagini: este - un adolescent tânăr în blugi pantaloni scurți cu margini roase, apoi - o femeie într-o rochie cu capul sus, gagica sexy într-un costum de baie sau foarte scurtă rochie de leopard de imprimare. Fotografia este abia vizibil, este un pic ciupit și îngrijorat de modul în care, Angelina Jolie în 15 ani nu a fost mulțumit de opțiunile sale, gândindu-se fata foarte înalt și subțire. Dar entuziasmul ei nu-l împiedică să pară natural și fermecător.

Greu de spus - dacă această Photoshoot Angelina Jolie fatală, dar este necesar să se anuleze ca fotografiile alb-negru cu acest portofoliu a devenit parte a colecției „Original Vintage Glamour Fotografie“ și, împreună cu fotografii de Marilyn Monroe, George Clooney si Greta Garbo au fost vândute la licitație.

Angelina Jolie prezintă Dreaming Angelina Jolie Angelina Jolie este farmecul tineresc
Angelina Jolie ca adolescent Angelina Jolie în rochia de seară Angelina Jolie într-un costum de baie
Portret de Angelina Jolie Privirea lui Tom Angelina Jolie Zâmbetul lui Angelina Jolie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

26 − 18 =