Angelina Jolie și pitta nonsense sunt crescute

Zvonul despre care Angelina Jolie și Brad Pitt se divorțează a făcut obiectul celor mai fierbinți discuții cu mass-media străine și interne de câteva luni deja. Ciudat cum pare, după atâția ani de relații și de a trăi împreună, cel mai înveselit cuplu stelar a mers prost. Unele surse spun că problemele au început imediat după înregistrarea oficială a căsătoriei, care a avut loc în 2014. Reporterii și paparazzii urmăresc în mod constant fiecare pas, iar fani și nebuni trăiesc în ipoteze și speranțe. Între timp, divorțul dintre Angelina Jolie și Bred Pitt rămâne o întrebare deschisă.

Istoria datării

Relațiile dintre Pitt și Jolie s-au întors după împușcăturile comune din filmul "Mr. and Mrs. Smith" în 2004. Frumosul Brad era încă oficial căsătorit cu Jennifer Aniston. Cu toate acestea, informațiile despre romanul ei au fost publicate abia în 2006. La acea vreme Jolie avea deja doi copii adoptați - Maddox și Zahara, pe care Brad le-a acceptat și adoptat. Din acel moment, a trecut o mulțime de timp și s-au întâmplat multe evenimente - această căsătorie a expirat cu adevărat?

Viața căsătorită

Aproape imediat după publicarea informațiilor despre roman, actrița și-a anunțat prima sarcină. Fiica lui Shilo sa născut. Și în 2007, cuplul a adoptat deja al patrulea copil - un orfan Pax Tien de trei ani. Se pare că ideile lui Angelina Jolie, care la acel moment era deja un ambasador al bunăvoinței ONU și au participat activ la misiunile umanitare din țările lumii a treia, au fost atât de contagioase încât Brad Pitt a fost imbibat cu ei.

În următorii 8 ani, până la mijlocul anului 2015, cuplul a primit încă 3 copii:

  • nativ gemeni Vivien Marchlin și Nox Leon în 2008;
  • orfanul orfan adoptiv sirian Moussa în februarie 2015.

Apropo, zvonurile că Angelina Jolie și Brad Pitt se divorțează în 2015, mulți oameni sunt împușcați de această ultimă adopție. Conform uneia dintre variante, astfel, cuplul a încercat să salveze căsătoria colapsantă.

Angelina Jolie și Brad Pitt se divorțează - motivele

Desigur, adevăratele cauze ale tulburării pot fi cunoscute numai de către cuplu sau de persoane foarte apropiate. Toate celelalte, care sunt prezentate de presă și mass-media, aparțin categoriei de presupuneri, zvonuri și presupuneri. Cu toate acestea, merită menționate.

Audierea mai întâi: control puternic de către soție. Potrivit unor surse, Angelina Jolie nu și-a divorțat soțul, iar el este cu ea. Chiar după înregistrarea oficială a relației, actrita a început să controleze complet Pitt. După cum recunoaște el însuși soțul, îi place că Angie și-a asumat multă responsabilitate, dar acum totul sa schimbat.

Audierea celui de-al doilea: Jolie interzice lui Pitt să joace în scene sincere. Un alt motiv care este legat în 2015 de divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt constă în faptul că actrița îl expune la restricții de muncă. Mulți oameni presupun că acest lucru se datorează temerilor Angelinei. S-ar putea să se teamă că povestea din 2006 se poate repeta, iar Pitt o dată pe scenă va lumina cu sentimente (grave sau nu) partenerului său în imagine. De aceea, pentru moment, ultimul film în care Brad a fost în strânsă legătură cu o altă femeie a fost "Cazul ciudat al lui Benjamin Button", unde a îmbrățișat și a sărutat-o ​​pe Cate Blanchett.

Audierea celui de-al treilea: copiii și o bună reputație pentru Pitt nu mai reprezintă un argument. Încă din 2014, psihanalistul lui Bred, Ron Bard, în vârstă de 54 de ani, a declarat într-un interviu senzațional că actorul a disperat de mult Angelina. Potrivit lui, întrebarea dacă Angelina Jolie a divorțat de la Brad Pitt este doar temporară. Bard susține că actorul are un sentiment foarte ridicat de responsabilitate, ceea ce îl face să rămână căsătorit - Brad nu dorește să lase șapte copii. De asemenea, jucând un rol și menținând o bună reputație, care a fost deja atenuată de "o excursie spre stânga" de la Aniston. Aceleași surse spun că mai mult decât Pitt această stare de lucruri nu se potrivește.

Dar lăsați zvonurile și rămân doar zvonuri, deoarece Angelina Jolie și Brad Pitt - o pereche minunată.

Angelina Jolie și pitta nonsens sunt crescute 3 Angelina jolie și pitta nonsense sunt crescute1 Angelina jolie și prostii pitta crescute 2

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 39 = 46