Anne Hathaway și Adam Shulman

Treizeci și doi de ani, actrița de la Hollywood, Anne Hathaway, a depășit mult depresiunea, al cărei vinovat a fost fostul ei iubit Rafaello Follieri. Acest om a reușit să creeze o înșelătorie incredibilă, vânzând bunuri imobiliare deținute de Biserica Catolică. Aventurier de douăzeci și cinci de ani, câștigând sume fabuloase, a reușit să-l înconjoare pe Ann în jurul degetului, lăsându-i praful în ochii ei cu generozitatea ei fără precedent. Mai mult, a făcut actrița un complice, chiar dacă nu știa despre asta. Poziția unui membru al consiliului fundației caritabile fondată de Rafaello Foliori sa dovedit a fi o balon de săpun. Mulțumită avocatului-tată, care bănuia că ceva nu-i place, Ann și-a dat seama că a fost înșelată. În 2008, a părăsit Folieri, punând capăt relației, care a durat patru ani.

Drumul spre fericire

Forțându-se să nu se gândească la o nouă relație, Anne a intrat în slujba, dar viața după câteva luni a adus-o cu actorul novice Adam Schulman. El a fost opusul direct al lui Folieri, dar asta a atras-o pe fata. Întâlnindu-se la o petrecere cu prieteni comuni, ei au schimbat doar câteva fraze, pentru că Adam era în compania prietenei sale. A doua întâlnire a avut loc câteva luni mai târziu, când tipul a fost deja liber.

Doi ani iubitorii au ascuns relațiile, iar în 2010 a devenit cunoscut faptul că Anne Hathaway și Adam Shulman se întâlnesc, deoarece s-au așezat sub un singur acoperiș. Modestul apartamentului lui Adam în New York pentru fata era un adevărat paradis! Cu toate acestea, odată cu înregistrarea relației, un cuplu nu sa grăbit. Tinerii s-au bucurat unul de altul, fără a se ascunde de lentilele de cameră. Adam a decis să-și deschidă propria afacere de bijuterii și el a făcut-o. Noiembrie 2011 în viața cuplului a devenit semnificativ, pentru că Shulman a decis și a prezentat-o ​​pe fata cu un inel, creat de mâinile proprii. Imediat după angajare, actrița nu era pregătită pentru nuntă, pentru că ea a visat ca acea zi să pară o prințesă. Pentru filmarea în următorul proiect a trebuit să piardă în greutate cu 11 kilograme și să taie buclele de lux.

Au trecut puțin mai mult de un an, iar în septembrie 2012, nunta Ann Hathaway și Adam Shulman au avut loc în cele din urmă! Fata într-adevăr arăta ca o regină, iar Valentina ia făcut o rochie pentru această sărbătoare. Rămâne de dorit ca copiii visați de Anne Hathaway și Adam Shulman să-și facă viața și mai fericită.

Anne Hathaway Anne Hathaway și Adam Shulman se întâlnesc Adam Shulman
Adam îmbrățișează Ann Ann și Adam se odihnesc în Malibu Anne Hathaway și Adam Shulman pe plajă
Rochie de mireasa Anne Nunta lui Anne Hathaway și a lui Adam Shulman Ziua nunții lui Anne Hathaway și a lui Adam Shulman

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 4