Ar trebui să mă aștept la nunta lui Phoebe Tonkin și a lui Paul Wesley? | hounslowtw3.net

Ar trebui să mă aștept la nunta lui Phoebe Tonkin și a lui Paul Wesley?

Paul Wesley și Phoebe Tonkin

O atenție specială acordată fanilor perechii, Phoebe Tonkin și Paul Wesley, a atras aspectul unui inel superb de aur Cartier pe degetul grațios al unei brunetă uimitoare. Mâna fetei se sprijină pe umărul lui Paul. Zâmbetul confuz și pleoapele pe jumătate distruse, Wesley spune că este învins de iubire și că-i dă mila.

Se sugerează că inelul marchează un angajament. Asta înseamnă că merită așteptatul nunții lui Phoebe Tonkin și Paul Wesley. Dar, poate, tinerii îi pacali pe fani, jucând o scenă interesantă. Cuplul nu a comentat evenimentul. Paul Wesley avea deja o nuntă, apoi soția lui a fost Tory DeVito. Phoebe și Paul au început să se întâlnească când cerneala nu sa uscat încă pe documentele de divorț. Din acel moment, a trecut destul timp pentru a vă verifica sentimentele.

Întâlniri ale lui Phoebe și Paul

Nu numai autocolantul cu inelul sugerează că nunta lui Paul Wesley și a lui Phoebe Tonkin este chiar la colț. Tinerii nu-și ascund relația. Ei arata grozavi la petreceri pompoase si, se pare, se iubesc cu adevarat unul cu celalalt. Ochii lor strălucesc, degetele se împletesc. Phoebe și Paul sunt fericiți să arate pentru camera foto, admițând fanii în cercul sentimentelor lor. Oameni frumoși, tineri și puternici, ca și cum ar fi fost creați pentru viața seculară, își aruncă cu ușurință dragostea.

Viața cuplului este magnifică în toate manifestările sale. Paul și Phoebe au observat o mână în mână pe străzile din New York. Tinerii răspândesc fotografii, momente fermecătoare de plajă, în Instagram.

Phoebe și Paul sunt fani ai echipei Lakers. Ei încearcă să nu piardă meciurile de baschet. Cuplul este încântat de victorie și este indignat de înfrângerea.

Casa lui Paul Wesley

Cumpărarea unei case noi este un cârlig care îi permite fanilor să creadă că Paul Wesley va fi în curând căsătorit. Structura spațioasă a unui plan deschis cu ferestre la podea a fost achiziționată pentru 2 milioane de dolari. Phoebe a ajutat la alegerea casei.

Această circumstanță a provocat încă o dată un val de interes pentru actori și a declanșat discuții despre nunta lui Paul Wesley și a lui Phoebe Tonkin. De ce să alegeți o casă spațioasă, dacă intenționați să trăiți în ea singură. Dar, poate, tinerii vor să-și mențină independența relativă pentru a rămâne liberi. În orice moment, puteți răspunde sugestiilor pentru roluri noi în filme, ale căror condiții de fotografiere nu le vor permite să fie împreună. Din păcate, numai timpul poate pune totul în locul său.

Paul Wesley împreună cu fosta sa soție Tory Devito Paul Wesley și Phoebe Tonkin la o petrecere prietenoasă Shopping Phoebe Tonkin și Paul Wesley
Râzând pe Phoebe Tonkin și pe Paul Wesley Fericit cuplu - Phoebe Tonkin și Paul Wesley Phoebe Tonkin demonstrează inelul, înclinat pe umărul lui Paul Wesley
Phoebe Tonkin și Paul Wesley se plimbă în jurul orașului Phoebe Tonkin și Paul Wesley pentru un moment înainte de sărut. Phoebe Tonkin și Paul Wesley în vacanță
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 40 = 44

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: