Ashley Graham continuă să surprindă fanii cu imagini fără retușare

American Ashley Graham, fiind cel mai faimos model de dimensiuni plus din lume, demonstrează fără îndoială fanilor corpul lor voluminos, dar foarte sexy în costume de baie deschise. Se pare că costumele de baie și lenjeria de corp sunt cele mai preferate haine de frumusețe.
În ziua următoare, a participat la un film fotografic revoluționar pentru costume de baie pentru toți, o marcă comercială care se poziționează ca o navetă de pilotaj a setului de caroserie.

Publicarea de la Swimsuits For All (@swimsuitsforall)

Alegerea modelului nu a fost accidentală, deoarece Ashley a luat parte la dezvoltarea schițelor de costume de baie pentru noua linie Ashley Graham x Swimsuits For All. Lucrând la colecție, modelul pompos a căutat să aibă grijă de fete cu forme voluminoase. Și ea a făcut-o.

Publicarea de la Swimsuits For All (@swimsuitsforall)

Campusul publicitar cu Ashley în rolul principal a primit un titlu provocator Puterea Paparazzi. Caracteristica sa distinctivă este lipsa totală de procesare în Photoshop. Sarcina principală a fotografilor, stilistului și a modelelor a fost să demonstreze fetelor că orice corp feminin, indiferent de volum, poate fi sexy, atractiv și apetisant.

Publicarea de la Swimsuits For All (@swimsuitsforall)

Pe imaginile, care pot fi văzute în Instagram, pe pagina de marcă, Ashley este sigilată pe plaja din Miami. Ea, cu expresie neclară, prezintă vergeturi și celulita, demonstrând că toate aceste lucruri mici nu contează.

Ashley a remarcat că această lucrare se deosebește de toate celelalte campanii publicitare. Modelul speră foarte mult ca aceste fotografii să facă femeile să se iubească din nou și să realizeze că frumusețea adevărată nu poate fi decât acolo unde există iubire pentru sine și abilitatea de a se bucura de viață din viață.

Modelul a refuzat să retușeze fotografiile
Ashley sa dezbrăcat la cascadă și nu a fost apreciat de toți

Pe pagina celei mai frumoase frumuseti din Instagram, au fost cateva poze pictate intr-un costum de baie. Fetița a încercat pe o imprimare de leopard și imaginile ei au provocat o furtună de emoții. Costumul de baie, desigur, stă pe Ashley "ca o mănușă", subliniind corpul ei supradimensionat, dar foarte sexy.

Cel mai renumit model de dimensiuni plus din lume a abandonat Photoshop

Abonații modelului-pyschki au scris că a fost încântată de curajul ei. Dar nu toate comentariile au fost pozitive. Era un loc printre ei și zicând fanii: au observat că fotografiile lui Graham erau urâte și că ar fi fost o lungă perioadă de timp pentru o femeie grasă să meargă pe o dietă.

Publicarea de la Swimsuits For All (@swimsuitsforall)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

83 + = 92