Bald Britney Spears

Perioade dificile în viață sunt pentru toată lumea: atât oamenii obișnuiți cât și stelele. Acestea din urmă, probabil, chiar mai des, având în vedere atenția, atrase în mod constant de persoana lor, și oportunități mari. În 2007, experimentând, în unele dintre aceste perioade, celebrul pop diva Britney Spears a ras nalyso.

Cum a fost?

La jumătatea lunii februarie 2007, Britney a mers la salonul de coafură al salonului de păr Esther din Los Angeles și ia cerut proprietarului Esther Toniotia să-și radă capul. Nu este posibil să se spună exact ce sa mișcat amantă, dar ea a refuzat să îndeplinească cererea. Esther a încercat să-l descurajeze pe Spears de la acest act nesăbuit și după ce a trebuit să vorbească cu garda ei. Între timp, celebritatea hotărâtă a luat masina de scris și a început să scape de părul pe cont propriu. Când proprietarul sa întors, cazul a fost deja făcut și ea a trebuit să egalizeze doar "coafura".

Emoții și reacții

Britney nu era prea îngrijorată din cauza schimbării imaginii. În salon, ea și-a exprimat doar teama că, cel mai probabil, îi va deranja pe mama ei.

Cu toate acestea, se pare că nu sa îngrijorat de imaginea distrusă a unei fete bune, pentru că imediat operațiile cu părul lui Britney Spears au mers să facă niște tatuaje în Salonul BodySoul: unul pe șold, unul pe încheietura mâinii.

De ce Britney Spears a ras nalyso - versiunea starului in sine

Așa cum a explicat cântăreața, ea nu era mulțumită de extensiile de păr. După ce, deja în salonul de tatuaj, a adăugat că nu dorea să fie supărată. "Sunt obosit că toată lumea mă primește" - a comentat diva. De ce decizia a fost doar o astfel de schimbare radicală în coafura poate doar ghici.

De ce Britney Spears este chel - versiunea publicului

În această perioadă, Britney a suferit un curs de reabilitare în clinică. Surse au spus că steaua a avut o depresie postpartum pronunțată și tulburare mintală.

Potrivit unor rapoarte, care au apărut mai târziu, la acel moment, Spears a consumat droguri (amfetamină) și, din acest motiv, a început să facă prostii paranoice. Fostul său director a susținut că a fost rasă, pentru că îi era frică de un test de droguri posibil care ar putea fi efectuat prin examen criminalistic cu ajutorul cercetării părului ei. Și aceasta, la rândul ei, o va lipsi de custodia celor doi fii ai ei.

După acest eveniment, Britney Spears, cheltuită, a experimentat și experimentat principalele tipuri de peruci, care au șocat invariabil pe alții.

Britney Spears schimbă imaginea Britney Spears spune la revedere părului Fără păr, dar cu un zâmbet
Britney nu se oboseste de surprindere În noua imagine Transfigurată Britney

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

47 − = 42