billy bob tornton și angelina jolie

Toti fanii populare actrita Angelina Jolie este atât de obișnuit cu faptul că ea și Brad Pitt, se pare că au fost toată viața lor împreună. Cu toate acestea, acest lucru este departe de caz, pentru că înainte de o căsătorie puternică cu Pitt Jolie era deja căsătorită. Apoi ea credea că uniunea era puternică și pentru viață. Deci, în 2000, Angelina Jolie sa legat de căsătorie cu Billy Bob Thornton. Cu toate acestea, chiar și înainte de această căsătorie a fost o stea masa de iubitori, asa ca Jolie nu a fost întotdeauna exemplară și o soție model de mamă și, așa cum este acum. În afară de căsătoria cu Billy Bob și Angelina în 1996 exact un an sa căsătorit cu Johnny Lee Miller. Nu mai putin de poticnire a devenit relatia dintre actrita de la Hollywood si o femeie - japoneza Jenny Shimitsu.

Angelina Jolie și Bob Thornton - iubiți sângele

Billy Bob Thornton și Angelina Jolie au trăit în căsătorie, dragoste și înțelegere timp de numai trei ani, iar în 2003, sa dezintegrat. Un cuplu sa întâlnit pe setul filmului "Gestionarea zborului", după care au avut o poveste foarte furtunoasă. Relația lor a fost puternică și pasionată. Dezvoltând cu putere rapidă, în cele din urmă romanul a dus la căsătorie. Puțini știu, dar când romanul lui Jolie și Thornton a început deja, actorul a fost logodit cu actrița Laura Dern. Pentru a-și dezvolta relația cu Jolie, Bob a încetat angajamentul și sa dedicat în totalitate frumuseții.

Jolie și Billy Bob Thornton asigură că relația lor a fost întotdeauna de încredere. Nimeni nu ar fi putut imagina că lor puternică, s-ar părea, căsătoria se va rupe, pentru că au jurat fidelitate eternă și iubire în sânge, în sensul literal al cuvântului. Astfel, Angelina a cumpărat sticle speciale, pe care le-au umplut cu Bob și cu sângele lor și le-au schimbat. În plus, dragostea lor față de celălalt era exprimată prin faptul că aveau tatuaje umplute cu numele pe umeri. Ei puteau să-și facă plăcerea chiar și în public și să nu-și fie rușine deloc. A fost o relație fantastică, care, așa cum spunea Bob Thornton într-unul din interviurile sale, se întâmplă o dată într-o viață.

Angelina Jolie si Billy Bob Thornton, o nunta care a avut loc într-o capelă mică, în luna mai, 2000, în Las Vegas, le-a adus o mare cantitate de emoție. Nu a fost un eveniment magnific în tuxedos și rochii cu mulți oaspeți stele. Dimpotrivă, purtau blugi, tricouri și inele ieftine. Întreaga ceremonie a durat câteva minute până la finalizare, iar apoi cuplul nu a pierdut nici un minut și a plecat să își îndeplinească datoria maritală.

După separarea lui Angelina, Jolie și Thornton nu comunică. Pentru actriță, acest divorț nu a fost ușor și a spus presei că nu intenționează să se căsătorească. Chiar și la întâlnirea cu Brad Pitt, ea nu se grăbea să-și înregistreze oficial relația. Numai după nouă ani de viață împreună și creșterea copiilor, Jolie și Pitt au jucat o nuntă.

billy bob tornton și angelina jolie1 billy bob tornton și angelina jolie2 billy bob tornton și angelina jolie3
billy bob tornton și angelina jolie4 billy bob tornton și angelina jolie5 billy bob tornton și angelina jolie6
billy bob tornton și angelina jolie7 billy bob tornton și angelina jolie8 billy bob tornton și angelina jolie9

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

20 − 15 =