Biografia lui Walker

Actor și model Paul Walker sa născut la 12 septembrie 1973 în Glendale, California. Ros Paul Walker într-o familie mare cu doi frați și surori, părinții au fost bine pregătiți. Mama este un model anterior, tatăl este om de afaceri.

Paul Walker în copilărie

Din moment ce mama lui Pavel era un model, ea și-a dus fiul cu ea la televizor cu scutecele ei. Tatăl său este fostul militar, dar nu la înclinat niciodată pe băiat să urmeze pe urmele lui și ia susținut participarea la proiecte de televiziune. Experiența în filmarea anunțurilor pe care le-a primit Paul la vârsta de două ani, a jucat în videoclipul scutecelor de unică folosință Pampers. Din aceasta a început cariera ca actor și model.

După ce a crescut, Paul a apărut înaintea camerei, mai mult ca model și participant la o emisiune reală. La vârsta de 13 ani, băiatul a debutat în cinematografie. A fost un film de groază pentru copii "Monștrii în dulap". De atunci, el a început de multe ori să ofere roluri episodice.

Din 1993, după ce a absolvit liceul, Paul a primit un rol în telenovela "Young and Daring". Din acel moment a început să lucreze ca actor cu normă întreagă. Paul a jucat în filme de diferite genuri. Acestea erau comedii, melodrame, filme de groază, filme de acțiune. Iar din cauza aspectului său frumos și a ochilor albaștri expresivi, tânărul a primit imediat porecla inimii. Popularitatea în rândul tinerilor a condus treptat pe Paul Walker de la roluri secundare la roluri principale.

Faima reală a venit la actor în 2001. A fost rolul lui Brian O'Connor în filmul aclamat The Fast and the Furious. A jucat în șase scene de șapte. După lansarea primului film, Paul a câștigat premii precum "Breakthrough-ul masculin al anului", "New Male Style", "Cel mai bun ecran" (cu Vin Diesel). Au mai fost și câteva nominalizări. Din acest motiv el a fost capabil de a obține roluri în filme, cum ar fi „Wow Ride“ (rol principal), „Double Fast and Furious“, „Bine ați venit în Paradis“, „Timeline“ și altele.

În spatele scenei

Bazat pe biografia actorului Paul Walker, este evident că viața lui personală era foarte bogată. El a fost iubit de turism, navigare, mașini de curse, a studiat artele marțiale (jiu-jitsu, taekwondo). Actorul sa descris ca fiind un căutător de senzații acute. Din 2011, el a devenit noua fata a parfumului pentru barbatii Davidoff Cool Water. Pe de altă parte, Paul Walker a încercat să-și petreacă cât mai mult timp cu familia și fiica sa.

Un alt fapt interesant este că el a fost foarte îndrăgit de biologia marină. În 2006, sa alăturat consiliului de administrație al Fondului Marlinovs - o specie de pești a căror populație este redusă drastic. Participat la o expediție în largul coastei Mexicului, studiind viața rechinilor albi mari și colectând ADN-ul ca parte a filmării pentru canalul National Geographic.

În 2010, Walker a înființat fondul de caritate Reach Out Worldwide. Este o organizație non-profit de răspuns rapid care ajută persoanele afectate de dezastre naturale. Paul și echipa sa eroică cheltuiesc milioane de dolari și mii de ore pe an, ajutând rănitul nefericit să supraviețuiască catastrofei.

Dar pentru marele regret, în 2013, viața actorului popular de 40 de ani, Paul Walker, a fost întreruptă. A murit într-un accident de mașină din California.

Soția și copiii lui Paul Walker

Prima soție civilă a lui Paul Walker a fost Rebecca McBrein. Îi purta o fiică, Meadow. Cu Rebecca, el nu a legalizat niciodată relația, pentru că în acel moment actorul nu se considera suficient de matur pentru asta. Dar el a fost un tată excelent și a spus că a fi actor este o slujbă pentru el, dar a fi un tată este o viață reală!

Ultima relație cu Paul a fost cu fetița Jasmine Pilchar-Gosnel, care în momentul cunoașterii lor avea doar 16 ani. În 2011, s-au despărțit, dar cu puțin timp înainte de moartea sa s-au întâlnit din nou.

Paul Walker cu Surfboard Paul Walker pe filmul filmului Paul Walker dă interviuri
Paul Walker este angajat în caritate Paul Walker într-o sesiune de instruire Jiu-Jitsu Paul Walker înainte de premiera filmului The Fast and the Furious 6
Paul Walker la MTV Movie Awards, 2013 Paul Walker cu frații săi Paul Walker împreună cu fiica sa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 6 = 3