Eddie Murphy Biografie

Eddie Murphy este un celebru actor, scenarist, producător și regizor de la Hollywood. Multe dintre actor cunoscut mai ales pentru rolurile comice din astfel de filme bine-cunoscute ca „Turnul Heist“, „o mie de cuvinte“, „Beverly Hills“, „The Nutty Professor“ si multe altele.

Biografie și viața personală Eddie Murphy

Actorul sa născut la 3 aprilie 1961 în Brooklyn. Eddie a rămas fără tată destul de devreme, și chiar un an - la vârsta de opt ani - a trăit într-o familie fosteră. După ce tatăl său a murit, mama sa sa recăsătorit a doua oară. Micul său talent de actorie Murphy a început să se arate ca un copil. La școală băiatul a construit în mod constant grimase și tot felul de schițe, amestecând colegii. Eddie Murphy și familia sa au fost destul de aproape și băiatul a decis să-l încurajeze în talentul său. La vârsta de 15 ani a jucat în cluburi ca un comedian, iar performanțele sale au fost întotdeauna un mare succes.

Pentru a câștiga lumea popularitate actor a fost în stare să în 1982, când a făcut debutul în filmul "48 de ore". După aceasta, au urmat roluri mai puțin succes și taxe imense.

În ceea ce privește viața personală a lui Eddie, merită remarcat faptul că este destul de furtunoasă pentru el. Ce pot spune, dacă are 8 copii. Și de la prima soție cinci, iar restul de la femei diferite. Eddie Murphy este mândru că copiii săi sunt deja adulți și au reușit, de asemenea, să obțină succese în viață. Este cunoscut faptul că actorul a fost într-o relație cu Toni Braxton, și a fost căsătorit cu Nicole Mitchell, dar cuplul sa despartit in 2006. Astăzi viața personală a lui Murphy este foarte intensă și confuză. Eddie Murphy și prima sa soție și mama a cinci copii Nicole, care este prima, nu comunică.

În prezent, actorul așteaptă nașterea celui de-al nouălea copil, care este purtat de inima lui Măcelar Paige. Mulți oameni se întreabă despre cât de mulți ani, Eddie Murphy, el cranking atât de abil afacere și nu încetează să aibă copii. În prezent, actorul are 54 de ani, dar acest lucru nu îl împiedică să se bucure de o mare cerere de sex echitabil.

Eddie Murphy în tinerețe Tânărul Eddie Murphy interpretează pe scenă Eddie Murphy pe filmul filmului
Eddie Murphy se plimba de-a lungul plajei din Hawaii Eddie Murphy cu Nicole Mitchell Eddie Murphy cu copii
Eddie Murphy și fiicele sale Eddie Murphy și Butcher de pagină Eddie Murphy și Butcherul Paige pe covorul roșu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

63 − 59 =