Blake Shelton și Gwen Stefani fac parte din căi

Ar putea una dintre cuplurile frumoase și talentați Blake Shelton și Gwen Stefani să se destrame? Jurnaliștii americani au doar informații de la insideri, dar acest lucru este suficient pentru cântăreață să pună capăt romanului unui interpret de țară.

În vara trecută, Blake la acuzat pe Miranda Lambert de trădare, fără să vrea să aibă o familie plină de viață, carierism și, în cele din urmă, a depus o cerere de divorț. Întâlnirea cu Gwen Stefani a fost dificilă pentru ambii, deoarece fostul soț al cântăreței a fost de asemenea condamnat pentru infidelitate.

Blake sa întâlnit în secret cu soția lui Blake Shelton și Miranda Lambert Cântăreața a recunoscut că o mai iubește și îi ratează viața de familie

Nunta este în pericol!

Potrivit insiderilor, Gwen Stefani știe că Blake încă mai simte sentimente pentru fosta sa soție și ia cerut să minimizeze posibila comunicare. Din nefericire, excursia la festivalul din Nashville a pus în pericol viitoarea nuntă a lui Gwen și a lui Blake. După discursul lui Miranda, muzicianul sa întâlnit în secret cu ea și a mărturisit că încă o iubește și îi ratează viața de familie. Pe măsură ce Miranda a reacționat la recunoașterea și dorința de a fi din nou împreună, sursele din interior sunt tăcute, dar ea are cu siguranță gânduri de reflecție.

Toți au înghețat în anticiparea comentariilor lui Blake Cuplul întâlnește anul Gwen nu o va ierta pe Blake pentru trădare dacă se confirmă zvonurile

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 61 = 65