Oameni și reviste Empire clasifică pe Pitt ca una dintre cele mai sexy vedete din istorie

Povestea lui Brad Pitt - un om care a devenit cunoscut în întreaga lume, a început, ca și milioane de alții. În 1963, pe 18 decembrie, William Bradley Pitt a apărut. Familia în care sa născut copilul a trăit în Statele Unite, în statul Oklahoma.

Anii de început

Ca un copil, Brad Pitt a fost băiat incredibil de curios si activ. Imediat după nașterea omului, familia sa mutat la Springfield, unde a crescut Brad cu fratele lui Doug și sora Julie. Tatăl său a lucrat ca manager într-o companie de transport, iar mama lui a fost un profesor de școală.

Brad era interesat de tot ceea ce îl înconjura. Începând să meargă la școală, el a început, de asemenea, să joace sport, a participat cu entuziasm la clubul de dezbateri. Dar interesele sale nu se limiteau la acest lucru: Brad Pitt a vizitat cercul de muzică în tinerețe și a participat activ la auto-guvernarea școlară.

Căutați-vă singur

După absolvire, tânărul Brad Pitt a studiat la Universitatea din Missouri-Columbia, învățând înțelepciunea jurnalismului și publicității. Deși nu a lucrat în specialitatea aleasă. Scopul lui a fost să cucerească Hollywoodul. Și apoi și-a schimbat numele în Brad.

La începutul carierei unui număr mare de roluri ia oferit nu, și înainte de a intra in lista celor mai populare și foarte plătit actori, tânărul a încercat mai multe profesii. Brad Pitt ca un tânăr implicat în transportul de mobilier, a lucrat ca șofer și Greeter în restaurant.

Dar tânărul nu a pierdut timpul și păstrarea visul lui, participarea la cursuri de actorie. „Primul semn“ a fost rolul în serie „Dallas“, și apoi a început să vină la el o invitație de a juca roluri mici în seriale de televiziune și filme.

Filmografie

Mult noroc la găsit la sfârșitul anilor optzeci ai secolului trecut, când actorul a fost oferit să joace un rol major în filmul "The Dark Side of the Sun". Dar din cauza operațiunilor militare din Iugoslavia, unde filmul a fost filmat, filmele s-au pierdut, iar filmul a apărut pe ecrane după zece ani. În acest timp, actorul a reușit să joace rolul în multe filme, iar majoritatea au avut succes.

În 1995, Pitt a fost nominalizat la Oscar pentru rolul său în filmul "Twelve Monkeys". Și în același an ia adus titlul de unul dintre cei mai sexy actori din versiunea Imperiului. Brad Pitt și acum, ca și în tinerețe, adesea cade în ratinguri similare, care sunt rezultatele studiilor femeilor din întreaga lume.

Puțin despre personal

Desigur, această inimă are mulți fani din întreaga lume. Dar totuși merită remarcat faptul că în legături actorul este foarte lizibil: printre iubita lui nu era o fată simplă. În timpul filmării în filmul "Șapte" a început o aventură cu Gwyneth Paltrow, care și-a jucat soția. Erau chiar angajați, dar curând cuplul sa despărțit. Tinerii au făcut-o frumos - fără insulte și explicații reciproce în presă.

Prima soție a lui Brad Pitt a fost Jennifer Aniston, cuplul a locuit împreună timp de cinci ani, apoi au anunțat dizolvarea căsătoriei. Și deja în timpul procedurilor de divorț, actorul a început o relație cu Angelina Jolie.

Acum una dintre cele mai renumite perechi ale lumii are trei copii nativi și patru copii adoptați. Primul copil comun a fost o fată numită Shilo Nouvel, urmată de gemeni: Knox Leon și Vivien Marchelin. Numele copiilor foster: Maddox, Zahara, Pax Thien și Moussa. Așadar, la vârsta de cincizeci de ani, Brad sa întâlnit cu un actor de succes și cu tatăl unei familii mari.

Anii școlari Tineri ani Întotdeauna atletic, cu o figură bună
Brad a fost întotdeauna atractiv, 1989 Pescuit, 1992 fotografie în natură
Bradley William în vârstă de 24 de ani Brad Pitt, tineri ani Actorul Brad Pitt înainte de interferența stilistului

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

71 + = 73