Brad Pitt nu-și va termina cariera de film datorită unei povestiri cu Nari Oxman

După ce a devenit cunoscut faptul că vedeta de la Hollywood, Brad Pitt, se întâlnește cu profesorul de arhitectură Nari Oksman, numele său nu se desprinde de pe paginile de început ale ziarelor. Astăzi, jurnaliștii au publicat o serie de informații despre ceea ce se întâmplă în viața celebrului actor. Sa dovedit că Brad nu numai că nu intenționează să părăsească cinematografia, ci și că își construiește planuri îndrăznețe pentru viitor în acest domeniu.

Brad Pitt

Brad Pitt

Reprezentantul Pitt a asigurat fanii actorului

În ultimele câteva zile în presă existau informații că Brad urma să părăsească cinematograful, dedicându-și viața sculpturii și arhitecturii. În orice caz, noul său iubit Oxman insistă asupra acestui lucru, care îl consideră un geniu în aceste sfere. În ciuda acestui fapt, astăzi presa a fost făcută de un actor care a decis să comenteze aceste informații:

"Din câte știu, Pitt nu va părăsi cinematograful. Are multe planuri pe care vrea să le realizeze în viitorul apropiat. Faptul că are un hobby în domeniul arhitecturii, poeziei și sculpturii dovedește doar că Pitt este o persoană foarte versatilă ".

Pitt nu va părăsi cinematograful

După ce informația a apărut în presă, jurnaliștii au scris că Brad a decis să se încerce în calitate de director. El vrea să facă un film despre scandalul Harvey Weinstein, care a fost acuzat de numeroase hărțuire sexuală. După cum spune presa occidentală, banda va fi bazată pe o anchetă efectuată de reporterii The New York Times. Au publicat un număr foarte mare de nume de femei, care au suferit de acțiunile unui producător de film renumit.

Harvey Weinstein cu actrițe

Harvey Weinstein cu actrițe

În viața lui personală, Brad se descurcă bine

După o înțelegere a activităților din cinematografie, jurnaliștii au publicat câteva informații despre viața personală a celebrului actor. Sa dovedit că Pitt nu este împotriva faptului de a avea copii cu Oksman, pentru că el mereu visa că ar avea 10. Brad a găsit deja o clinică bună pentru Nary, dacă trebuie să faci procedura de inseminare artificială. În plus, Pitt a început să caute o mamă surogat, dacă nu se întâmplă ca noul iubit să-și ducă copilul. Până în prezent, din păcate, reacția lui Oksman la presă nu este cunoscută, dar ei spun că a reacționat foarte pozitiv la propunerea lui Brad.

Nari Oxman

Nari Oxman

În ceea ce privește Angelina Jolie, această informație nu-i plăcea fosta soție a celebrului actor. Ea crede că Brad nu ar mai trebui să aibă copii, pentru că acest lucru îi va afecta negativ dorința de a-și vedea copiii obișnuiți.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 4 =