Brad Pitt se întâlnește cu Sienna Miller | hounslowtw3.net

Brad Pitt se întâlnește cu Sienna Miller

Brad Pitt se întâlnește cu Sienna Miller

Cunoscând, Angelina Jolie a fost gelos pe Brad Pitt lui Sienna Miller, pe care a petrecut prea mult timp lucrand la filmul "Lost City Z". Tabloidele occidentale scriu despre relația romantică dintre actori.

O altă ficțiune?

De la divorțul lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, cu care numai jurnaliștii nu au încercat să aducă actorul. A fost creditat cu romantism cu Margo Robbie, Kate Hudson și chiar cu fosta soție Jennifer Aniston, care erau rațe și izbucni ca bule de sapun. Acum au existat zvonuri despre interesul romantic al lui Pitt, de 53 de ani, față de Sienna Miller, de 35 de ani.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt

Noi relații

Potrivit știrilor din presa occidentală, Brad și Sienna au fost văzuți la o tête-à-tête din Los Angeles, în timp ce actorul a fost hilar și pare să fi uitat complet despre depresia care îl depășește.

Potrivit insiderului, o întâlnire de celebrități a avut loc după premiera "Lost City Z", produsă de Pitt și unde a jucat Miller. După eveniment, perechea sa retras la unul dintre restaurante, vorbind târziu în noapte. Dacă Brad și-a găsit fericirea?

Brad Pitt, în fotocolonul

Brad Pitt, în fotocolonul "Lost City Z"

Sienna Miller la premiera filmului

Sienna Miller la premiera filmului "Lost City Z" din Los Angeles

Tip similar

Nu este încă clar cum se dezvoltă relația lui Pitt și Miller și dacă există, dar fanii artistului au declarat deja că îi consideră o pereche bună.
Este de remarcat că Sienna arată ca fosta soție a lui Brad, Jennifer Aniston.

Brad Pitt și Jennifer Aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston

Adăugăm că Miller nu a fost încă căsătorit oficial. Avea două romane: cu Jude Law, cu care ea, apoi sa despărțit, apoi sa reunit și o relație cu Tom Sturridge, de la care actrița are o fiică, Marlowe.

Sienna Miller și Jude Law

Sienna Miller și Jude Law

Sienna Miller și Tom Sturridge

Sienna Miller și Tom Sturridge

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: