Stripteina neașteptată Britney Spears a adus un profunzime la concert

Cântăreața populară Britney Spears este greu de bănuit că o salvează pe garderoba ei. În special, cu onorariile ei ... Cu toate acestea, blonda energetică devine din când în când în situații ciudate în timpul spectacolelor ei.

Video postat de Omar Fernandez (@ omarfernandez31)

La una dintre spectacolele ei vii din Las Vegas, artistul se afla in centrul atentiei fanilor si paparazzi. Nu, nu, de data asta a fost în regulă cu sunetul, dar trupa franțuzică a fetei la lăsat jos. Decolatorul prea adânc al corpului strălucitor nu se putea opri pe pieptul stelei și se târâse lateral în mod trădător.

Cel mai neplăcut lucru din acest incident este că Spears nu a descoperit imediat această jena, continuând, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic să se plimbe pe scenă. Gatați de spectatori, fără să creadă fericirea lor, au întâlnit o stripteuză neașteptată a stelei cu o ovație furtunoasă. Oamenii norocoși au început imediat să tragă bustul gol al idolului lor pe video și, desigur, să se răspândească pe Web.

Schimbă urgent croitorul!

Cel mai ridicol lucru pe care Britney nu l-a înțeles, naiv, de ce audiența o aplaudă atât de activ. Ea a crezut că a fost vorba despre cântând și totul sa dovedit a fi banal și mai simplu: fanii au fost încântați să-și vadă sânii ...

Videoclipul este publicat de Britney Spears (@britneyspears)

Este de remarcat faptul că acest tip de "puncție" are loc cu Britney pe scenă nu este prima dată. Deci, în Los Angeles în timpul discursului din toamna trecută, pe actrita a izbucnit în vârf. Doamna Spears nu a putut să se ocupe singură de această problemă, a continuat să cânte, a apelat la ajutor în spatele scenei.

În cele din urmă, unul dintre dansatorii ei și-a aruncat cămașa peste umerii stelei, iar actrita a continuat să cânte. Merită să dai credit, în această situație pătrunzătoare, Britney sa comportat cu demnitate, ca o adevărată pop prințesă.

Acest lucru, desigur, este minunat, dar ar fi frumos să înțelegeți și să aflați de ce hainele sunt în mod constant conduse de un cântăreț energetic. Poate că merită să înlocuiți personalul sau să începeți să cumpărați costume de la alți designeri?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =