Familia Candace Accola

Tânără actriță, starul seriei de tineret "The Vampire Diaries" - Candice Accola - acum un an a anunțat lumii că se așteaptă la un copil. Ea și soțul ei, muzicianul Joe King, au fost foarte bucuroși să afle despre sarcină. Acest lucru este confirmat de numeroase fotografii pe care întreaga familie: Candice, Joe și două dintre fiicele sale dintr-o căsătorie anterioară - sunt vesele curbate în tricouri tematice. Accentul principal al acestei sesiuni foto a fost albul Candice cu inscripția mare "BABY" pe locul cel mai rotunjit.

Nașterea unei fiice

Pentru prima dată, actrita a anunțat numele și data nașterii copilului doar o jumătate de lună după evenimentul principal, prezentând fotografii ale picioarelor mici din Instagram. Candice Accola a născut o fiică în 15 ianuarie 2016. Numele părinților a fost ales simbolic - Florence Mae King. În Florența, Candice și Joe s-au angajat în 2013.

Pentru actrita tanara, aceasta este prima ei casatorie si copil, dar are deja experienta de a creste copiii. La urma urmei, impreuna cu sotul ei, creste doua fiice minunate Joe - Eliza si Ava. Iar fetele se simt pe deplin ca surori mai mari.

Pat Florens Mae, așa cum sa dovedit, a fost binecuvantat de Papa Francis este încă în fazele incipiente ale sarcinii. „Sa întâmplat în timpul unui discurs pe marele eveniment echipa Joe din Philadelphia. Este o mare onoare și noroc că a fost posibil să se vadă însuși Papa Francisc. „Sunt de până la șase nu pot să cred că soțul meu a fost în stare să-i cer o binecuvântare pentru fiica noastră, și chiar să ia o imagine de acest moment, nu scade la telefon, pentru că toate mâinile tremurau de emoție“ - a spus Candice.

Candace Accola, după ce a născut un copil, a ajuns repede la o formă fizică excelentă. Acum, actrita de 29 de ani este deja în liniște post în rețelele sale sociale bumbac plat perfect.

Părinții veseli și fericiți Florens nici măcar da copilului șansa de a trăi o viață plictisitoare, care arată în mod constant farmecul profesiilor lor: excursii comune la studioul de inregistrari cu tatăl său, este plimbari mai puțin fascinant, cu mama sa. noua fotografie cu copilul Candice Accola pune în mod regulat în contul dvs. în Instagram.

Papa Francis îi binecuvântează pe copilul Candace Accola subțire Candice Accola după naștere Candice Candice Accola cu un copil
Joe King și Florance în studio de înregistrări Candice Accola cu fiica ei Candice Accola cu un copil acasă
Candice Accola cu copilul pe pat Candice Accola cu un copil pe plajă Candice Accola cu familia

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 82 = 91