Candice Accola este însărcinată

Starul seriei populare "The Vampire Diaries" Candace Accola (Regele) a confirmat că este însărcinată, pe 31 august 2015, înregistrând o fotografie în "Instagram". În această fotografie, pe lângă actrița însăși, este prezentată întreaga ei familie: soțul ei Joe King și cele două fiice ale sale. Pe culoarea ei albă, pe burtă, cuvintele "Baby" sunt scrise în culori, iar pe micul ei "Super Papa". Și, judecând după fețele fericite ale familiei, toată lumea așteaptă cu nerăbdare aspectul copilului.

Sarcina Candace Accoles

Un băștinaș din Texas, Candice sa întâlnit cu sotul ei, Joe King, în 2011, în Super Bowl (Super Cupa de Fotbal american). Mai exact, colega lor, Candice, despre seria "The Vampire Diaries", Nina Dobrev, le-a ajutat să se întâlnească, pentru că frica se temeau într-un fel să se apropie de muzicianul trupei The Fray.

De atunci, cuplul a început să dezvolte rapid un roman, care, la fel ca în cele mai bune filme, sa încheiat cu o nuntă fericită. Iubitorii s-au angajat în mai 2013 în Florența, iar pe 18 octombrie 2014 au înregistrat oficial relația lor în cartierul istoric al cartierului francez din New Orleans (cartierul francez). Sa vorbit că Candice Accola era căsătorită în timpul unei sarcini, dar timpul a arătat că acestea erau doar zvonuri.

După nunta, Candice avea două fiice vitale - fiicele lui Alice și Ava, fiicele lui Joe de la prima lor căsătorie și îi iubește pe ei nebuni. Și în august 2015, Candice și Joe au încântat în sfârșit fanii cu vestea că așteptau întâi născuți. "Acum nu există burrito", glumește Candice în Instagram.

Apariția unei fotografii de familie cu tricouri pictate pe Twitter și Instagram a făcut un efect incredibil. Forumurile au fost umplute cu comentarii de la fani, iar telefoanele cuplului nu s-au oprit din cauza prietenilor și colegilor care au sunat cu felicitări. În octombrie 2015, mama viitoare a binecuvântat chiar pe pontif (șeful Bisericii Catolice).

"Uneori este mai bine să petreceți sâmbătă în pictura, să pictați tricouri și să vă prezentați o fotografie de familie uimitoare", spune Joe King, fără a-și ascunde fericirea. Mai târziu, a postat o fotografie de familie cu tricouri pictate pe pagina sa din rețeaua socială și a semnat că a fost cel mai fericit bărbat și tată.

Candice Accola va avea timp să finalizeze ancheta, până când va naște

Perioada exactă de sarcină Candidații din familia Candace Accolades nu raportează. Este cunoscut doar faptul că bebelușul trebuie să se nască aproximativ în ianuarie sau februarie 2016. Dar, în ciuda sarcinii, Candice Accola va apărea în 16 serii de Sezon 7, așa cum a planificat regizorul (adică nu o vom vedea în doar 4 episoade). Singura diferență este că toate aceste serii vor merge la rând. Poate că nici măcar nu trebuie să-i ascundă burta. Producătorii știau cele mai recente știri despre faptul că Candice Accola este însărcinată și, potrivit actritei, a fost foarte susținută. Creatorii serialului au determinat deja direcția sezonului: începe în mod tradițional cu o mulțime de întrebări despre ceea ce ar trebui să se întâmple, iar apoi, în mijlocul sezonului, totul se dovedește a fi cu totul diferit. Deci, este mai bine să întrebați producătorilor seriei Julie Plek sau Caroline Dreis dacă sarcina va fi jucată pe serie. "Sincer, sunt în aceeași ignoranță ca și publicul", spune Candice Accola. Acum a plecat în concediu de maternitate, dar nu va părăsi spectacolul pentru totdeauna.

Și în timp ce Candice Accola nu naște un copil, fanii privesc îndeaproape burta în creștere a actriței și așteaptă cu nerăbdare apariția micului rege.

Candice Accola Joe King Candice Accola și Joe King
Candice Accola și Joe King împreună din 2011 Au existat zvonuri că Candice Accola sa căsătorit cu o femeie însărcinată Brand poziția Joe și Candice
Candice Accola acasă Candice Akkolu a binecuvântat pantecul Candice Accola ar trebui să nască în timpul iernii 2016

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

73 − 64 =