Creșterea lui Nicole Kidman

Nicole Kidman este actrita de origine australiana de la Hollywood. Aspectul ei neobișnuit, deosebit, talentul de actor, un spectacol extraordinar, a făcut-o una dintre cele mai căutate actrițe. În plus față de rolul filmului, ea apare adesea în campaniile de publicitate majore, care este facilitată de modelul de creștere a lui Nicole Kidman.

Biografie Nicole Kidman

Nicole Kidman sa născut în 1967 în Honolulu, Hawaii. Părinții ei s-au născut australieni și, când fetița avea patru ani, s-au mutat în patria lor. Acolo, micuța Nicole a început să se implice în dansuri clasice și chiar sa dus la școala de balet.

Pentru prima dată pe ecran, Nicole Kidman a apărut la vârsta de 15 ani, jucând în videoclipul Bop Girl al artistului Pat Wilson. După aceea, fata a început să pâlpâie în multe roluri în filmele australiene. Directorii au observat frumusețea subtilă și delicată, precum și talentul tânărului Nicole. Și în 1989, ecranele au fost lansate thriller "Dead calm", care a fost prima experiență de la Hollywood a actriței.

După ce sa mutat la Hollywood, actrița lucrează la proiectul "Days of Thunder", în timpul căreia își întâlnește viitorul soț Tom Cruise. Nunta lor a avut loc în 1990, iar căsătoria a durat 9 ani. Familia a adoptat o fiică și un fiu: Isabella Jane și Connor Anthony.

Cariera lui Nicole a decolat după rolul din filmul lui Stanley Kubrick "Cu ochii largi închise". Înainte de aceasta, deși actrița a fost implicată în mai multe proiecte simultan, ea a fost percepută mai mult ca soția lui Tom Cruise. Ulterior, proiectele de succes au urmat unul după altul: "Peacemaker", "Moulin Rouge!", "Alții". În cele din urmă, în 2002, pentru rolul din filmul "Watch" de Stephen Daldy, Nicole Kidman a primit cel mai mare premiu în profesia de actorie - statueta Oscar.

În viața personală a lui Nicole Kidman au existat mai multe romane luminoase. Cu toate acestea, ea a gasit fericirea familiei cu cantareata australiana Keith Urban. Ei s-au întâlnit în 2005 și s-au căsătorit într-un an și jumătate de relații. În familia lor au existat două fiice: Sanday Rose și Faith Margaret, ultima cu ajutorul unei mame surogat.

Care este înălțimea și forma figurii din Nicole Kidman?

Chiar și pe ecran se poate observa că Nicole este o figură destul de înaltă și fragilă. Nicole Kidman nu și-a exprimat niciodată înălțimea, greutatea și parametrii, dar nu le-a dat prea multă atenție. Nicole estimată cea mai mare parte creșterii sale acum se ridică la 180 cm, pentru că în 13 ani a crescut la 179, iar acum, sigur, a adăugat ceva mai mult. În același timp, ea nu a complexat niciodată pentru că iubitul ei a devenit un bărbat sub înălțimea ei. Astfel, diferența în creștere de Nicole Kidman si Tom Cruise a fost de aproape 10 cm. 180 cm Inaltime 170 cm față de actualul ei sot, Keith Urban, este diferit de ea nu este atât de explicit: 180 cm și 178 cm, respectiv.

greutate actriță la momente diferite, a variat de la 52 la 56 kg, iar cifra are următorii parametri: san - 90 cm, talie - 58 cm, sold - 91 cm dimensiune de san Nicole Kidman a doua .. În același timp, mulți oameni spun că figura lui Nicole are proporții destul de interesante, pare să aparțină unei adolescente. Acest lucru permite actritei să pară mai tânără decât anii ei. Iar ea folosește cu succes posibilitățile fizicului ei, preferând pentru rochii formale rochii înguste de burgetă pe podea cu umeri și spate deschisi.

De remarcat, de asemenea, dimensiunea destul de mare a piciorului actritei. Este aproximativ în termeni de dimensiunea obișnuită de 39.5-40. Despre acest fanii ar putea afla in timpul licitatiei de caritate, la care actrita a oferit 40 de adidași de dimensiune și pantofi de la Prada dimensiune 39.5.

actrita Nicole Kidman machiaj Nicole Kidman Stilul obișnuit Nicole Kidman
Albul este unul dintre favoritele lui Nicole Kidman. Nicole Kidman și Tom Cruise Nicole Kidman în rochia de seară
Nicole Kidman la petrecerea de lumină imaginea fatală a lui Nicole Kidman Nicole Kidman trebuie să se confrunte cu o rochie strictă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

31 − 30 =