Paul Wesley Creștere

Un actor tânăr, renumit pentru seria populară de televiziune "The Vampire Diaries", a fost subiect de interes pentru mulți fani de mai mulți ani. Cu astfel de date externe, acesta poate fi scris cu ușurință în rândul celor mai frumosi oameni ai Americii. Actorul are rădăcinile poloneze. Din cauza pronunțării dificile a numelui său în 2005, Paul la schimbat pe Wesley.

Înălțime și greutate

Pe web, puteți întâmpina adesea întrebări despre ce fel de creștere are Paul Wesley. Sursa oficială a IMDB arată că actorul are o înălțime de 1,83 metri. Cu toate acestea, fanii au pus la îndoială fiabilitatea cifrelor, uitându-se la fotografia în care Paul se află lângă Ian Somerhalder, a cărui creștere este de 1,75 m, și a văzut o diferență foarte mică. Prin urmare, mai multi fani cred ca adevarata crestere a lui Paul Wesley este de 1,78 m.

Cu o creștere atât de mare și cu o forță musculară, greutatea lui Paul Wesley este de 73 kg. Cu toate acestea, greutatea nu este o creștere, care nu se schimbă. Schimbarea lui depinde de nutriție, formare, stres și așa mai departe. Dacă considerăm că actorul a experimentat recent un divorț, putem presupune că greutatea lui Pavel a scăzut cu câteva kilograme. Până în prezent, Paul Wesley are 33 de ani. A jucat în multe seriale, unde cel mai bun actor reușește în rolul de semi-oameni. Este fizicul și creșterea înaltă care fac posibilă primirea rolurilor eroilor sexuali.

Pentru a menține figura Pavel angajat în camera de 3 ori pe săptămână, și se bucură de hochei și snowboard. Pentru a se potrivi descrierii lui Ștefan pentru seria "The Vampire Diaries", a trebuit să stea pe o dietă, astfel încât relieful corpului să devină mai clar, deoarece în serie există numeroase scene în care trebuie să-ți îndepărtezi trunchiul.

Viața personală

Un actor tânăr și atractiv nu este căsătorit acum, dar se află într-o relație cu colegul său pe scenă - Phoebe Tonkin. Despre nunta in timp ce mama, aparent cu fata a decis sa nu se grabeasca lucrurile. Poate că are dreptate, fanii sunt mai calmi.

Paul Wesley în plină creștere Paul Wesley este mai înalt decât fosta soție Paul Wesley pentru revista
Paul Wesley cu snowboarding Paul Wesley și Ian Somerhalder de lângă tot drumul sus comparativ cu creșterea valorii pereților Wesley și Yen Somerhalder
Paul Wesley cu un prieten pe hochei pe gheață Paul Wesley cu pieptul gol Paul Wesley cu Phoebe Tonkin

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

25 − = 15