Căsătoriți recent cu Margo Robbie și Tom Ackerly au fost văzuți la aeroportul din Los Angeles

Cu o săptămână în urmă, fanii starului de film Margo Robbie au fost încântați de știri, au zburat din Australia: actrița sa căsătorit cu iubitul ei Tom Ackerly. După această veste, fanii se puteau bucura doar de diferite poze de la nuntă și de evenimentele care o însoțiseră, iar acum, în cele din urmă, noii bătrâni au reușit să facă poze în viața de zi cu zi.

Tom Ackerly și Margot Robbie

Tom Ackerly și Margot Robbie

Margot Robbie și Tom Ackerly la aeroportul din Los Angeles

Se pare că regizorul de film Ackerly și soția sa, Robbie, și-au încheiat concediul în Australia. Paparazzi a reușit să le fixeze pe camerele lor în momentul în care se plimbau în jurul aeroportului din Los Angeles. Tinerii îmbrăcați erau destul de obișnuiți. Tom prefera o jacheta de sport gri, pantaloni negri si pantofi maro inchis pentru calatorie. Dar Margo era îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, într-un polka-punct alb. Actrita adaugă o imagine de mocasini albe și un lanț abia vizibil în jurul gâtului cu un pandantiv mic.

Cu toate acestea, nu hainele de celebrități s-au grabit la ochii tuturor, dar zambetele lor fericite. Robbie pur și simplu "strălucea" cu fericire, fără a-și ascunde emoțiile. După cum a spus unul dintre martorii întâlnirii lui Margot și a jurnaliștilor, fata drăguță a făcut schimb de câteva fraze cu ei. Când a fost întrebată despre starea ei de spirit, ea a răspuns:

"Totul este bine cu noi! Sunt foarte fericit! Cred că pentru mine e remarcabil ... ".

Margot strălucește cu fericire

Margot strălucește cu fericire

Înainte de nuntă, Tom și Margo s-au cunoscut de trei ani

Robbie, care mulți cunosc din filmul "Echipa sinuciderilor", avea întotdeauna un caracter secret și o lipsă de dorință de a lăsa străini în viața sa personală. De aceea a fost decis să câștigi nunta într-un cerc liniștit de familie, departe de fotografi și jurnaliști intruși. La sfârșitul lunii decembrie, căsătoria a avut loc, dar data exactă nu este cunoscută.

Înainte de nuntă, Tom și Margot se cunoscuseră de trei ani. Prima lor întâlnire a avut loc la filmul "Suite francez", în care Robbie a jucat rolul lui Celine Joseph, iar Akerli a fost director adjunct. De atunci, cuplul putea adesea să vadă împreună la diverse evenimente. În vara acestui an a devenit cunoscut faptul că Tom la făcut pe Margot o propunere.

Tom și Margot s-au căsătorit la sfârșitul lunii decembrie 2016

Tom și Margot s-au căsătorit la sfârșitul lunii decembrie 2016

Margot și Tom s-au întâlnit în 2013
Filmat din filmul

Filmat din filmul "Suite francez"

Margot Robbie cu prietenul Tom Ackerly la un meci sportiv

Margot Robbie cu prietenul Tom Ackerly la un meci sportiv

Margot și Tom în vacanță

Margot și Tom în vacanță

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 3