David Duchovny Thea Leoni1

A fost foarte dificil pentru ultimul deceniu căsătoria dintre Tea Leoni și David Duchovny. Această familie de actori celebri a făcut mai multe încercări de a-și salva relația, cuplul sa despărțit și apoi a trăit din nou împreună.

Prima cunoaștere

Ei s-au intalnit mai intai in 1992, cand cariera ambelor a inceput. A ascultat unul dintre proiecte, și nici o poveste de dragoste nu a apărut atunci. După ce actorul a mărturisit mai târziu, totul era exact opusul. Thea părea atât de ușor și fermecătoare încât ea la eclipsat, provocând ura. David a rătăcit și nici nu știa cum să se comporte. Ca urmare, Tea a fost invitat să participe la spectacol, dar nu este. Și până atunci, actorul a reușit să schimbe a patra decadă și era cunoscut ca un bărbat de renume.

A doua întâlnire a avut loc în câțiva ani. Când David a văzut fotografia actritei pe copertă - a fost minunată. Și primul lucru pe care la făcut atunci îl chema agentul cu o întrebare dacă era un om în viața ei. Acesta a fost începutul istoriei lor comune.

Nașterea sentimentelor

În acel moment, David sa gândit că a întâlnit o femeie care l-ar face să uite de ceilalți. La început au comunicat prin telefon, pentru că erau în orașe diferite. Dar curând s-au întâlnit la cină la un restaurant. De atunci, Tea Leoni și David Duchovny au fost împreună.

Ei și-au ascuns relația, iar presa a aflat despre nunta lor după ce a avut loc. Totul sa intamplat rapid - la doar cateva luni dupa cina in Malibu, David ia oferit lui Tea sa devina sotia lui si a auzit un "da" bun venit. În acel moment, tinerii erau profund îndrăgostiți.

Dificultățile vieții de familie

La început, niciun interviu cu actorul nu ar fi putut fi interzis fără să spună cuvinte calde despre soția sa. Și curând au apărut copiii lui Tea Leoni și David Duchovny. În primul rând, lumina a fost văzută de fiica Madeleine Est, iar trei ani mai târziu fiul lui Kid Miller sa alăturat familiei.
Dar, totuși, trebuie remarcat că viața familială nu era neclară. În timpul căsătoriei, cuplul a avut mai multe despărțiri. Și anul 2008 a fost marcat de faptul că a avut loc divorțul dintre Tea Leoni și David Duchovny. În acest moment, actorul sa întors doar din clinică, unde a suferit un tratament pentru dependență sexuală. Dar, după un timp, au început din nou să apară la evenimente și au încercat să-și stabilească propria relație.

Ultima ruptură a relațiilor

Cu toate acestea, acum este cunoscut faptul că Tea Leoni și David Duchovny au divorțat. După șaptesprezece ani, perechea sa despărțit și, după cum sa dovedit, în vara au fost depuse dosare pentru procedurile de divorț și au fost stipulate toate condițiile de despărțire.

Ei au dreptul la custodia comună a copiilor lor, iar fiica și fiul vor trăi împreună cu mama lor, în New York. David este obligat să acopere cheltuielile lunare pentru copii în valoare de puțin peste opt mii de dolari și va plăti, de asemenea, colegiu și odihnă în taberele de vară.

Pentru a-și susține fostul soț, el va plăti, de asemenea, patruzeci de mii de dolari pe lună.

David Duchovny și Tia Leoni s-au căsătorit într-o capelă într-o școală în care mulți ani La premiera filmului Materialele Secretului Lupta pentru Viitor, 1998 La ceremonia Globurilor de Aur, 1998
La premiera Jurassic Park 3, 2001 Cuplu în vacanță David Duchovny și Thea Leoni, 2010
Încă sub o umbrelă, 2010 Cu fiica Madeleine, 2008 Thea cu fiul ei Kid în Malibu, 2012

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

30 + = 35