Ele sunt frumoase, sexy și celebre, însă nici recunoașterea la nivel mondial nu a putut să scape de nemulțumirea lor față de aspectul lor. Aceste stele au complexe despre care nu știai.

Noi toți le avem - acei viermi mârșave mici, care ascuti interior, nu da liniște privească în oglindă, fotografiile sobsvenno, asculta și viziona video sau recordere audio. Cu complexe este dificil de a face față chiar și frumosilor recunoscuți și bărbaților frumos. Ce nu poate fi mulțumit de stele? Dar aruncă o privire.

1. Victoria Beckham

Victoria Beckham

"Odată ce mi-am revăzut fotografiile cu un zâmbet. Drept!

Grave și stricte - acest tip de Victoria vede lumea. Fotografii, în cazul în care ea zâmbește astăzi, aproape că nu găsiți în ziua cu foc. Și toate pentru că Vicki crede că zâmbetul ei este ca un rânjet. Într-adevăr, nu chiar. Dar nu e așa de rău ca asta, nu-i așa? Dar asta nu e tot. Ea este întotdeauna pe tocuri, pentru că crede că picioarele ei ar fi trebuit să fie mai autentice. Chiar și dureroasele șmecheri și porumbei nu-l vor convinge pe Victoria să facă ceva mai simplu. Poate că e din cauza durerii și a unui astfel de zâmbet? Și ce spune soțul?

2. David Beckham

David Beckham

"Nu-mi place să vorbesc."

În general, încearcă să spună puțin, pentru că îi este rușine de vocea lui. E greu de imaginat, dar aproape a încetat faimosul jucător de fotbal frumos să creeze o familie. Dacă David nu și-ar fi traversat complexul, nu ar fi fost în stare să-i invite pe fată din visele sale la o întâlnire - Vicki. Dar întâlnirea a avut loc, iar cuplul a reușit să creeze o familie minunată. Și vocea? Ei bine, să-i păstreze pacea. Acest lucru este tipic pentru bărbați.

3. Natalie Portman

Natalie Portman

"Oh, acest semn de naștere ..."

Totul în ea este frumos și, în opinia lui Natalia, îi place totul. În plus față de un detaliu miniatural pe obraz, care de mult timp fotografi chiar schițat în imagini. E doar o pustietate. Ștergeți? Dar Natalie a suferit - a suferit, și apoi la un moment dat într-un fel a realizat că "viciul" ar putea fi transformat într-un plus demn. Acum, acest semn de naștere este cartea de vizită.

4. Enrique Iglesias

Enrique Iglesias

"Întotdeauna mi-am dorit să-mi distrug semnul de naștere".

Acest bărbat frumos, pare, ar avea ceva de vorbit cu Natalie Portman. La Enrique, izvorul complexului era, de asemenea, împodobit cu un obraz. Cântăreața a recunoscut că mereu dorea să-și îndepărteze semnul de naștere. În cele din urmă, el încă a șters-o. Dar în zadar. Ar putea, de asemenea, să ia în seamă acest lucru.

5. Angelina Jolie

Angelina Jolie

"Buzele mele sunt prea pufoase".

Un punct culminant al buzelor Angie. Deși Jolie schitaet.Trudno nu imagina, dar uimitoare buze pline, forma care încearcă să imite astăzi, aproape 100% dintre fete, Jolie pur și simplu nu le place. Asta e răsucirea! De ce nu le corectează? Există o mulțime de posibilități. De exemplu, Kim Kardashian nu a rezistat complexului, eliminându-i cauza.

6. Kim Kardashian

Kim Kardashian

"Întotdeauna am vrut să corectez popul."

Și nu i-a plăcut partea din corpul ei despre care vorbește toată lumea astăzi. Belfi - tendința de co-generație, iar Kim a introdus moda în fotografii frumoase ale fundului. Nu-i plăcea, după cum credea ea, prea puțin, al cincilea, că tocmai a plecat și a tăiat fese cu silicon.

7. Penelope Cruz

Penelope Cruz

"Mulțumită baletului, fundul meu era mic."

Această frumusețe are același complex ca și Kim: un preot mic. Dar actrița a decis să corecteze defectul doar o singură dată pe filmul "Return" al lui Pedro Almodovar, înlocuind fese deasupra capului. Și m-am simțit minunat în același timp.

8. Lily Allen

Lily Allen

"Jeansul este pentru picioare și coapse bine formate. Dar nu pentru a mea. "

Ea ar împărtăși cu bucurie splendoarea șoldurilor cu Penelope. Lily este atât de timidă de formele ei încât poartă doar rochii și fuste, având în vedere că blugii nu sunt pentru ea. Da, cu un astfel de fund numai belfi și face! Eh ...

9. Keira Knightley

Keira Knightley

"Nu arăta foarte bine din spate."

O altă celebritate frumoasă care nu-și poate accepta corpul în partea de jos. Kira chiar le interzice paparazzilor să-și facă poze cu ei în spate "din spate".

10. Cameron Diaz

Cameron Diaz

"Sânii mei sunt foarte mici. Am sperat că va crește! "

Actrita, de asemenea, nu este fericita cu ea insasi, complexul ei - un mic piept - a bantuit pe Cameron de multi ani. Arăta cu speranță la bustul ei, visează că dimensiunea acesteia ar crește cel puțin ușor. Din păcate. Miracolul nu sa întâmplat. Complexul a rămas, dar din anumite motive frumusețea Hollywoodului nu a îndrăznit niciodată să crească. Apoi, toate acestea s-au predat în mâinile chirurgilor plasticieni.

11. Cindy Crawford

Cindy Crawford

"Am un piept" trist ".

Și Cindy acolo! Se plângea de aspectul ei pentru compania cu Diaz. La urma urmei, complexul general, la urma urmei: pieptul este mic. După naștere, bustul s-a schimbat și Cindy nu sa oprit să-l acuze, considerând acum sânii ei ca fiind "din păcate săraci". Acesta este exact cum arată acest exemplu pentru imitarea aspectului. Chiar și o rochie cu un gât adânc nu se îmbracă. Ce poți să faci? Am fi visat să fim ca Cindy Crawford, iar Cindy ar fi visat să fie ca Kate Upton.

12. Kate Upton

Kate Upton

"Aș vrea să am prima dimensiune."

Deoarece Kate, dimpotrivă, crede că sânii ei sunt prea mari. Tricourile pe curelele subțiri lipsesc în dulapul proprietarului unui bust magnific. Sexul masculin este încântat de ea și se va simți mult mai bine cu prima dimensiune. Iată un șmecherie.

13. Kate Moss

Kate Moss

"Mi-a fost greu să mă forțez să acționez cu pieptul meu gol".

O altă stea notorie, care nu-i plac pieptul. Într-o asemenea măsură, nu-mi place asta într-una din filmele în stil nud, modelul chiar a avut o defecțiune nervoasă. Aceasta, desigur, a fost o lungă perioadă de timp. Astăzi, Kate sa maturizat, a devenit mai înțeleaptă și a acceptat corpul așa cum este. Și pe lângă fanii oamenilor obișnuiți, ea a avut întotdeauna un fan printre celebrități.

14. Katy Perry

Katy Perry

"Am visat să arăt ca și Kate."

Toată tinerețea ei, Cathy a visat o figură ca Kate Moss. Dar, în opinia ei, cântăreața era o formă prea luxuriantă, cu care nu putea să se împace. Mă întreb dacă Katie mai crede că este grasă.

15. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

- Forme prea luxuriante.

O altă frumusețe care nu se poate ridica cu aspectul ei, considerându-se completă. Cum vă place acest "gras"?

16. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson

"În Hollywood, m-am simțit întotdeauna scurt și gras".

De asemenea, Scarlett se gândește la sine. Potrivit actritei, pentru a rezolva lipsa ei este prea dificilă, așa că ea doar împăcat cu el. Complexul Scarlett este picioarele prea pline și scurte. Dar nu este nimic în comparație cu o altă frumusețe.

17. Shakira

shakira

"Crezi că e ușor să fac asta în clipuri? De fapt, sunt jenat. "

Cântăreața și dansatoarea sexuală nu-i plac deloc corpul. Entirely. Desigur, lucrarea obligă să fie îndrăzneață, iar frumusețea se face pur și simplu liberă. Dar, de fapt, singurul lucru care nu este prea timid să-l arate lui Shakira este stomacul. Aici. "

18. Nicole Kidman

Nicole Kidman

- Am o figură masculină.

Una dintre cele mai feminine actrițe de la Hollywood nu se consideră ca atare. Complexul Nicole - figura unghiulara, lipsita de liniste si linii feminine. Și chiar întreaga lume nu va convinge simbolul sex al ultimelor decenii în faptul că nu trebuie să fie complex.

19. Paris Hilton

Paris Hilton

"Oh, cum aș vrea să vin la magazin și să aleg pantofi pentru mine!"

Ce e în neregulă cu asta? Picioare. Bineînțeles, mărimea pantofilor nu este exact feminină, iar multe doamne nu le pasă prea mult. Dar nu Parisul. E groaznic îngrijorată de picioarele ei. Si chiar mai mult pentru ca cumpararea de pantofi in buticurile de moda pentru Hilton nu este disponibila. Produsul slab trebuie să poarte pantofi făcuți la comandă, dar cum ar dori să meargă la cumpărături și să încerce pantofi frumoși! De exemplu, ca și Kristen.

20. Kristen Stewart

Kristen Stewart

"Urechile mele sunt uriașe. Trebuie să ascund tot timpul.

Își poate permite. Dar Kristen este mare, în opinia ei, este altceva: urechi. Actrița nu oferă o varietate de coafuri, având în arsenalul de doar două opțiuni: păr în vrac sau volum de păr, care ascunde urechile. Dar era norocoasă. Urechile pot fi ascunse, dar nasul unde să-l punem?

21. Linda Evanghelistul

Linda Evanghelistul

"Am crezut odata: acest lucru nu este nas, ci groaza. Prea mare și lung. "

Probabil că, probabil, Linda ar fi crezut - proprietarul complexului "nas mare". Modelul pentru o lungă perioadă de timp nu a putut accepta această caracteristică a feței. Apoi, într-un fel, și-a dat demisia, hotărând că nasul ei era mândria ei. Umnichka!

22. Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

"La școală, am fost tachinați de" dildo ", și eu însumi cred asta. Noi cu Matei suntem aproape la aceeași înălțime și nu pot purta tocuri atunci când mergem undeva împreună. "

Aceasta, datorită căreia cel mai frumos model al lumii a devenit celebru, își urăște întreaga viață - creșterea ei. El a adăugat probleme la adolescență: tânărul Claudia a fost întotdeauna tachinat la școală. Astăzi, modelul chiar a refuzat să-și scoată tocuri, în viața de zi cu zi nu purta astfel de pantofi.

23. Eva Longoria

Eva Longoria

"Mâinile mele sunt flagelul meu. Uită-te la articulațiile mari!

Se pare că există și un complex cu creștere. Doar în opoziție cu Claudia Eva este prea miniaturală: doar 1 metru și 57 cm. Dar nu. Complexe Hollywood inch nu este deloc din cauza creșterii. Se pare că nu-i plac brațele și ... articulațiile. Frumusețea îngrijorează că sunt prea mari. Dezconectori? Ei bine, nu, este prea mult!

24. Iordania (Cathy Price)

Iordania

"Stomacul meu gras nu ma odihnește. Pur și simplu nu pot intra în formă după naștere.

Modelul celebru, care se vede probabil mai des în reviste lucioase decât într-o oglindă, nu-i place stomacul. Nu este clar pentru noi, oameni obișnuiți, cum și unde găsește acolo grăsime. Iordanul însăși admite că nu-și îngrijește burtica după naștere. Nu este posibil? Dar ce să faceți - complex.

25. Julia Roberts

Julia Roberts

"Când mă uit la mine, văd o femeie groaznică, slabă, cu pungi sub ochii ei."

Eroina "de frumusețe" Julia nu-i place să se uite la oglindă, la toate. Potrivit actritei, ea vede acolo "o femeie groaznică." Poate că Judy e puțin drept în privința slabei. Dar ... "teribil"? Din fericire, regizorii și producătorii de la Hollywood nu cred așa sau nu vom putea vedea acele minunate filme cu acest "subțire și înfricoșător".

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

4 + 3 =