Crawford și Nina Dobrev

Pana de curand, fanii actritei americane Nina Dobrev se bucurau de vizionarea dezvoltarii relatiei cu Austin Stowell. Cu toate acestea, romanul, care a durat puțin peste 7 luni, sa încheiat brusc. Fanii frumuseții se întrebau dacă steaua ar rămâne singură pentru o lungă perioadă de timp? Dar în câteva zile Nina a dat naștere unei bârfe noi, atrăgând atenția asupra vechiului prieten și prieten al lui Chase Crawford.

Nina Goodwill și Austin Stowell Nina Byrd și Austin Stowell s-au despărțit în ianuarie Crawford și Nina sunt buni

Chace Crawford și Nina Dobrev se întâlnesc?

Nina Dobrev și Chase Crawford au jucat în filmul "Gossip Girl". Cu toate acestea, în timpul filmărilor acestei Chase nu a acordat atenție actrița în vârstă de 27 de ani, pentru că am fost fascinat de colegul ei și cel mai bun prieten, Jessica Szohr. Potrivit zvonurilor, relația romantică dintre Chase și Jessica a durat câteva săptămâni, însă frumusețea ia respins pe tânăr și la invitat să rămână prieteni.

În același timp, Zor și-a prezentat prietenei Nina Dobrev la Crawford. Bruneta efectivă îi plăcea actorului foarte mult, dar inima era ocupată, astfel încât tinerii continuau să comunice exclusiv într-o manieră de afaceri.

Între timp, după ruperea cu iubitul ei în luna ianuarie a acestui an, Nina Dobrev a atras în cele din urmă atenția asupra Chace Crawford, și a început aventura lor de dragoste cu aceasta data. Alunga împreună pentru cină într-un restaurant de lux Villa Lounge din West Hollywood, iar apoi au continuat vacanța într-un club de noapte Bootsy Bellows, care a dansat cu placere si sa bucurat de compania celuilalt.

Era evident pentru toți cei din jurul lui că această întâlnire nu era deloc prietenoasă. Chase și Nina au schimbat în mod constant priviri și zâmbete cu un caracter semnificativ și, la un moment dat, bărbatul a luat cu ușurință fata cu mâna cu îngrijire nedisimulată. Prietena tinerilor Jessica Zor a fost extrem de mulțumită de această veste, pentru că a vrut mult timp Chase și Nina să se întâlnească.

Cum relația dintre cele două vedete de la Hollywood se dezvoltă astăzi, nu este clar, deoarece paparazzii reușesc să le captureze prea rar. Cu toate acestea, fanii actorilor sunt siguri că povestea acestui cuplu frumos și tânăr va deveni neapărat ceva mai mult.

Nina Dobrev și Jessica Zor - cei mai buni prieteni Crawford și Jessica Dawn Crawford și Jessica Zor s-au așezat împreună câteva săptămâni
Nina Dobrev și Crawford la turneul DIRECTV Crawford și Nina sunt bine împreună. Crawford și Nina sunt o poveste de dragoste

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 17 = 26