Chloe Moret sa întâlnit cu Alex Rowe

Chloe Moretz nu va aștepta până când fostul ei prieten, Brooklyn Beckham, se va întoarce la ea. Actrita nu este plictisita si si-a luat deja un tip nou.

La jocul de baseball

Marți, Chloe Moretz, în vârstă de 21 de ani, care sa prăbușit în această primăvară cu Brooklyn Beckham după trădarea sa, a fost prima dată văzută în compania bărbaților.

Chloe Moretz și Alex Rowe într-un joc de baseball

Chloe Moretz și Alex Rowe într-un joc de baseball

Actrița de la Hollywood a avut o seară minunată, urmărind jocul în echipele de concurs Major League Baseball. Chloe nu a venit la meci. Compania a fost realizată de Alex Row, de 27 de ani, care, împreună cu Morets, a jucat unul dintre principalele roluri în blockbuster-ul post-apocaliptic "Valul 5".

Chloe Moretz cu Alex Row la jocul de baseball

Purtând capace identice cu logo-ul Los Angeles Dodgers, cuplul a susținut standurile din stand cu echipa lor preferată, comunicând cu ușurință.

Moretz cu Alex Row într-un joc de baseball

Privind fotografiile făcute de paparazzi, bârfele au văzut dragostea și tandrețea în privirea lui Chloe față de Alex.

Chloe Moretz cu actorul Alex Row la un joc de baseball

Dobândă îndelungată

Fanii actriței în 2016, după eliberarea închirierii "valului 5", au vorbit deja despre un posibil roman al lui Moretz și al lui Rowe. În timpul colaborării colegilor s-au făcut prieteni și ambii au fost liberi. Chloe a avut o pauză în relația de lungă durată cu Brooklyn, iar Alex și-a întrerupt angajamentul cu Olivia Cook. Actorii chiar au sarbatorit Ziua Recunostintei impreuna, dar nu au recunoscut ca erau mai mult decat prieteni.

Chloe Moretz și Alex Rowe în filmul

Chloe Moretz și Alex Rowe în filmul "Valul 5"

Potrivit insiderului, Moretz și Rowe s-au atins dintotdeauna și acum, după ce actrița era convinsă că tânărul Beckham nu este omul viselor ei, relația lor a dobândit un alt format. Au început să se întâlnească.

Chloe Moretz și Brooklyn

Chloe Moretz și Brooklyn

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 12 = 13