Colin Farrell și Jared Summer

Imaginea "Alexandru" a fost nu numai de succes pentru actorii Colin Farrell și Jared Leto, aceasta a dat naștere la o mulțime de zvonuri despre relația lor strânsă. Starurile din industria cinematografică nu au reacționat mult timp la aceste informații, dar acum ei comentează liber acest lucru.

Jared Leto și Colin Farrell împreună - adevărul sau presupunerile?

Ambii actori batjocoritor se referă la bârfe despre romanul lor. Colin Farrell a fost surprins să afle că era gay și că sa întâlnit cu fete pentru a induce în eroare publicul. Jared Leto se întreabă ironic de ce nu a fost atribuit relației cu Angelina Jolie.

Bineînțeles, ei nu au putut să se apropie - Jared și Colin s-au întâlnit, în fiecare zi, cu o jumătate de an pe scenă. Dar pentru a compara aceste întâlniri cu relațiile dintre prototipurile lor, care împreună și-au petrecut copilăria, au luptat pentru o idee, cu greu pot.

Colin Farrell și Jared Leto își amintesc că, în timpul filmărilor, aproape toată echipa s-a adunat - noaptea actorii sorbi scenariul, adesea nu făcea fără alcool, însă cadrul decenta relației nu a trecut.

Sărutul lui Colin Farrell și Jared Leto

În filmul "Alexander" există o scenă în care Colin Farrell și Jared Leto se sărută aproape. Acest complot nu a putut ajuta la atragerea atenției publicului. Jared Leto, în multe interviuri, susține că protagoniștii nu se sărutau. Potrivit lui, în film, într-adevăr, dragostea lui Alexander și Hephaestion a fost demonstrată, dar dragostea care implică comradeship, încredere și sentimente prietenoase. Actorul nu neagă faptul că a existat o linie intimă în povestea care era destul de normală pentru epoca precreștină.

După filmarea filmului, Colin Farrell și Jared Leto s-au întâlnit ocazional de câteva ori la evenimente publice, nu se cheamă unul pe celălalt, nu comunică. Răspunzând corespunzător la zvonurile despre comunicarea homosexualilor, romanele lui Jared Leto nu se obosesc să liniștească publicul în heterosexualitatea lor. Un fapt bine cunoscut este și faptul că Colin Farrell era căsătorit și are un copil.

Colin Farrell și Jared Leto se conectează doar la filmarea lui Alexander Colin Farrell reacționează ironic la zvonuri despre relația sa homosexuală cu Jared Leto Jared Leto neagă zvonurile despre romane de homosexualitate cu fete
Colin Farrell și Jared Leto în filmul Alexander Colin Farrell și Jared Leto nu sunt homosexuali Colin Farrell și Jared Leto nu vorbesc

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 59 = 65