Kendis Swainpole creste in greutate

Candice Swainpole este un înger radiant din echipa Victoria's Secret. A fost munca în compania faimosului brand care a adus succes și popularitate tinerilor frumuseți. Cu toate acestea, în prezent, Candice a devenit un exemplu pentru imitarea multor femei de moda din întreaga lume. Figura grațioasă a lui Candice Swainpole a devenit un standard atât pentru fani ai modelului, cât și pentru multe celebrități din lumea show-business-ului.

Parametrii figurii lui Candice Swanepoel

La vârsta de 27 de ani, Candice Swainpole a obținut statutul de supermodel, astfel încât creșterea, greutatea și parametrii ei sunt considerați ideali. În contul fetei, mai mult de o sută de fotografii profesionale. De aceea, fața ei este recunoscută peste tot. Pana in prezent, Candice este ingerul principal in compania popularului brand Victoria's Secret Lingerie. A participat la spectacole de branduri mondiale de haine Tommy Hilfiger, Christian Dior, DG și multe altele. Ea a devenit, de asemenea, fata de Puma, Swarovski, Miu Miu, Tom Ford.

Potrivit stilistilor celebri, caracteristica lui Candice Swainpole este cresterea ideala a acesteia in raport cu volumele mici ramase. Astfel, modelul fără tocuri atinge o notă de 175 centimetri. În același timp, greutatea lui Candice este de 50 de kilograme. Fata are o cifră destul de proporțională - 85-59-88. Astfel de parametri îl fac foarte fotogenic. Înainte de terminarea școlii, cifra Candice Swainpole a început să aducă modelul impozitelor impresionante. Din cauza programului aglomerat, nu a terminat niciodată studiile la o instituție de învățământ medie. Cu toate acestea, aspectul orbitor și parametrii de invidiat au făcut Swainpole chiar și fără formarea unuia dintre cele mai bine plătite modele foto.

Candice Swainpole nu ascunde că cariera stelei și-a întors repede capul. Au devenit multe lucruri pe care ea nu le-a visat niciodată. Având în vedere în special originea modelului și condițiile de viață înainte de a lucra în show-business, nu e de mirare că Candice a intrat cu capul într-o nouă direcție. Cu toate acestea, cum spun prietenii și colegii, Candice Swainpole în viață este mai degrabă modestă și impresionantă. Ea este foarte iubită de animale și cu compasiune se referă la oameni lipsiți de sănătate, prosperitate materială și alte beneficii. Astfel de calități pot fi atribuite modelului tânăr și fără observații ale oamenilor apropiați. După ce ne uităm la un astfel de înger strălucitor, precum Candace, nu vor apărea alte asociații.

Kendis Swainpole în copilărie Frumusetea Candice Swanepoel Stradă stil Candice Swanepoel
Candice Winepole la spectacolul Victoria's Secret 2012 Candice Swainpole la spectacolul Viktrii Secrete 2012 Fotografia lui Kendis Swainpole pentru noul catalog de vară Victoria's Secret 2014
Candice Swainpole în rochie obișnuită Kendis Swainpole cu prietenul ei pe plaja din Miami Candice Swainpole în viața obișnuită

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 7 = 8