Creșterea lui Lionel Messi

Având în vedere Lionel Messi set de victorii, premii, recunoaștere internațională, dar toate acestea ar fi putut fi evitate dacă nu pentru tatăl tânărului talent, iubirea sa infinită pentru fiul și credința în victoria lui. Cu toate acestea, despre totul în ordine.

Creșterea lui Lionel Messi - o piatră de poticnire pe drumul spre succes

Dacă sunteți un fan al lui Lionel Messi, probabil știți care este înălțimea și greutatea acestui jucător de fotbal. Da, acum, înălțimea jucătorului este de 169 cm, iar greutatea este de 67 kg - parametrii standard. Dar, nu învinge boala lui Lionel, înălțimea lui se poate opri la aproximativ 140 cm. În consecință, tânărul ar trebui să viseze la o carieră de fotbal.

Dar, din fericire, totul sa întâmplat diferit. Lionel a început să arate interes în joc de fotbal de la vârsta de cinci ani, astfel că tatăl său a fost extrem de fericit. Băiatul a dat mari speranțe și sa antrenat în abilitățile echipei de tineret "Newells Old Boys". Dintr-o dată, cu toate acestea, părinții observat că fiul lor a încetat să crească - de la Lionel diagnosticat cu o boală cauzată de lipsa de somatotropinei hormon. Apoi părea că creșterea lui Lionel Messi sa oprit pentru totdeauna. Deoarece familia viitoarei stele nu avea mijloacele de a vindeca descendenții. Atunci când această boală nu afectează jocul băieți, pe talentul omului contrar a fost evidentă. De aceea, tatăl lui Lionel a decis să depună toate eforturile pentru a se vindeca pe fiul său - el l-au dus să urmărească orașul catalan din Barcelona. Și a dat roadele. În 2000, Lionel a fost admis la academia de fotbal a clubului, care a plătit pentru tratamentul tinere talente. După doi ani de tratament și educație au crescut nu numai creșterea de fotbal, dar, de asemenea, cariera sa.

Astăzi, întrebarea despre ceea ce înălțimea și greutatea lui Lionel Messi, mulți sunt interesați. Dar numai adevărat joc venerat unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile, știu că este din cauza unor probleme cu creșterea acestei stele nu poate străluci pe cer slavei.

Lionel Messi este un idol de milioane Lionel Messi cu mingea de aur căpitanul echipei naționale din Argentina
Lionel Messi împreună cu soția lui Lionel Messi pe teren cu fiul său Lionel Messi pe covorul roșu împreună cu soția lui

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

29 − = 20