creșterea scarletului johansson

Este greu de crezut, dar una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, Scarlett Johansson, are o mică statură. Și, în ciuda faptului că actrița în sine are foarte auto-critică, astfel încât să nu-și piardă statutul de seducătoare seducătoare pe covorul roșu stea poartă întotdeauna pantofi cu tocuri uimitoare.

Parametrii figurai, înălțime și greutate Scarlett Johanson

Înălțimea celebrității americane este de numai 164 cm. În același timp, Scarlett cântărește aproximativ 52 kg. În ceea ce privește parametrii din figură, obținem următoarele date:

  • volumul în piept - 96 cm;
  • Măsurarea taliei - 63 cm;
  • volumul șoldurilor este de 91 cm.

Și să Johansson nu se poate lăuda cu picioare lungi, iar în interviu repetate rânduri că este ea are celulita si excesul de greutate, acest lucru nu-i oprească pentru a atinge obiectivele lor. Ea este de doar 31 de ani, iar ea a fost de două ori votată cea mai frumoasă femeie din lume (în 2006 și 2013). În plus, a câștigat Premiul BAFTA pentru cea mai bună actriță în filmul "Lost in Translation". Și se dovedește încă o dată că nu ar trebui să aibă un aspect de păpușă și o creștere de mare pentru a ajunge la potențialul lor și să dovedească nu numai la nivel mondial, dar, de asemenea, să se că „Eu sunt capabile încă de mult.“

Secretele frumuseții starului Răzbunătorilor

Privind la Scarlett Johansson în plină creștere, înțelegi că are parametri impecabili ai cifrei. În plus, cele mai multe dintre filmele de actrita arată nu o fată vulnerabilă care știe cum să nu se ridice în picioare pentru ei înșiși, și independent, uneori foarte puternic, femeie. Se spune că Scarlett însuși a sprijinit întotdeauna într-o formă perfectă și să știe cum să dea o schimbare infractor.

Realizează acest lucru datorită unei diete speciale a cărei dietă este o mâncare mare. Actrița recunoaște că micul dejun - este o omleta, format din două sau trei ouă și fulgi de ovăz cu fructe de padure proaspete, masa de prânz - un curcan și o salată, asezonate cu suc de lamaie si ulei de masline, iar cina este îmbogățit în proteine ​​- pește, aburit, coroborat cu ceapa rosie, broccoli si varza. Snack-ul este migdale și mere.

Steaua filmului "Iron Man" a spus în repetate rânduri în interviurile sale despre slăbiciunea ei: "Sunt nebun în legătură cu brânza. Da, știu că e vina mea mare, dar nu pot face nimic în privința asta. Este acest produs care îmi dă o stare bună și mă ajută să fiu mereu sănătos. Cu sinceritate recunosc, consider că faptul de a mă refuza în astfel de mici slăbiciuni este destul de prost. "

frumoasa figură Scarlett Johansson Scarlett Johansson Scarlett Johansson într-un costum de baie
Scarlett Johansson într-un bikini Scarlett Johansson în plină creștere Scarlett Johansson în șorturi scurte
Scarlett Johansson pe plajă Scarlett Johansson în vacanță Scarlett Johansson pe film

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 42 = 49