Lucy Hale greutate înălțime

Filmul american, starul de televiziune și scenă, precum și designerul, modelul și personajul public al lui Lucy Hale sunt destul de mici și înalte, dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină vizibilă printre numeroasele vedete de la Hollywood și pe scena popului. A făcut voce și a luat lecții de lecție ca un copil, și de atunci nu a reușit să se așeze înapoi. Zvelt și frumos Lucy mereu în mișcare și care nu ține secrete de la fani la remarcabile în fiecare sens al figurii cuvânt.

Înălțimea, greutatea și forma figurii Lucy Hale

Creșterea lui Lucy Hale este de numai 157 centimetri, dar nu pare să o deranjeze deloc. Pentru a părea puțin mai mare, ea pune pur și simplu pe pantofi pe platformă sau știfturi. Greutatea sa este de aproximativ 54 de kilograme. La un moment dat, ca adolescent, o minorașă Lucy Hale a suferit de anorexie, dar, din fericire, a reușit să facă față problemei și să se formeze. Astăzi, parametrii figura Hale: 81 cm - piept, 61 cm - talie, 84 cm - șolduri (uneori în mass-media există alte date, dar acest lucru este de înțeles - nu putem fi întotdeauna la fel). Cu acești parametri, cifra ar putea fi ușor numit în liniște perfectă și invidie: acestea sunt fete - subțire și mic de statură - mereu arata mai tanara decat in anii lor.

Cum reușesc Lucy Hale să mențină parametrii ideali și greutatea cu o creștere mică?

Fetele de statură mică înțeleg imediat esența problemei - este în valoare de recuperare cu 2-3 kilograme, și asta-i tot! Arătați gros, pentru că din cauza creșterii mici, o pereche de kilograme este vizibilă imediat pe picioare și stomac și, prin urmare, trebuie să țineți evidența greutății și a parametrilor de fiecare dată, vizând în mod regulat reflexia în oglindă.

Lucy Hale, deși ea nu a fost niciodată o femeie grasă, dar întotdeauna urmează figura. antrenorul ei personal Pilates Tandy Gutierrez spune că Lucy nu pierdeți ocazia de a se deplasa, participarea la cursuri de mai multe ori pe săptămână. Un calendar clar pentru Pilates nu există (este de înțeles, deoarece graficul de oameni mass-media y pur și simplu nu poate fi normalizat), dar Lucy nu este o scuză. Dacă nu există posibilitatea de a merge la o sesiune de antrenament, ea pur și simplu rulează. Dacă nu este timp pentru a alerga, atunci - o plimbare cu câinele preferat Maltip.

În timpul liber, Lucy îi place să gătească. Cu toate acestea, potrivit mărturisirii sale, practic nu primește mâncare destul de utilă. Sau nu deloc util. Dar, după cum vedem, acest lucru nu-i afectează în niciun fel figura.

Lucy Hale nu are nimic de a fi timid Lucy Hale Fascinația lui Lucy Hale
Chiar și în cele mai simple haine, Lucy Hale arată perfect Chiar și fotografiile neașteptate sunt frumoase Odată ce Lucy Hale a suferit de anorexie
Lucy nu ascunde secretele frumuseții ei Lucy Hale poate juca școală pentru o lungă perioadă de timp Lucy Hale pe fugă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 1 =