Robert Dpuni Junior Growth

Bărbații tind să măsoare centimetri și centimetri de creștere, inclusiv. Acest parametru fiziologic nu are o importanță prea mică, mai ales dacă este un om cunoscut de întreaga lume. Și cine nu-l cunoaște pe Robert Downey Jr., a jucat strălucit rolul lui Tony Stark în filmul de aventură fantastic "Iron Man"? Se pare că încă mai puteți visa, pentru că există slavă, prosperitate materială și o viață de familie fericită. Dar, evident, actorul are un set, pentru că Robert Downey Jr. nu-i place să fie fotografiat în plină creștere. Evident, evitând camerele - sarcina pentru actorii ceruți este aproape imposibilă, deci cel mai adesea în public, apare în pantofi cu tocuri înalte. Care este înălțimea lui Robert Downey Jr.?

Pete pe Soare

Din ecranele televizoarelor și ale covorului roșu, noi ne uităm la oameni încrezători, fără dezavantaje, complexe și probleme, dar, în realitate, actorii sunt oameni obișnuiți. Deci, Robert Downey, care iubește milioane de fani și fanii, crede că creșterea lui este prea mică. Desigur, el nu face astfel de declarații cu voce tare, dar concluziile sunt evidente. În portofoliul oficial, la dispoziția fiecărui cleric Melpomene, se indică faptul că Robert Downey Jr. are o înălțime egală cu 174 centimetri și o greutate de 73-75 kilograme. Dar aceste date au fost interogate de mai multe ori, și de aceea.

În 2003, revenind după un divorț de la Deborah Falconer, Robert sa căsătorit cu Susan Levin. A doua soție a actorului, care este producătorul, nu și-a ascuns niciodată înălțimea - de 160 centimetri. Și de ce să ascundem, dacă conform standardelor general acceptate se încadrează în "mijlocul de aur"? Soluțiile exemplului matematic elementar sunt suficiente pentru a determina diferența de creștere între Robert Downey și soția sa, care este de 14 centimetri. Dar fotografiile făcute de paparazzi în timpul vacanței actorului împreună cu soția sa pe plajă arată că această diferență este ceva mai mică. Acest lucru este ușor de văzut privindu-vă fotografia de mai jos. Chiar și cu ochiul liber este clar că creșterea lui Robert Downey Jr. Nu atinge cele 174 de centimetri declarate. Acesta variază în limitele de 170-172 centimetri.

Robert Downey împreună cu soția lui Actorul Robert Downey Jr. Diferența de creștere nu este atât de mare

Este acesta motivul complexelor de reproducere? Orice persoană adecvată nu va vedea o problemă în acest sens. Dar actorul gândește diferit, pentru că la evenimente festive a fost observat de mai multe ori în pantofi care cresc creșterea. Evident, în garderoba actorului de la Hollywood, pantofi și cizme cu tocuri înalte pătrate predomină, pe care încearcă să le ascundă sub picioarele lungi ale pantalonilor. Dar nu scapă din camerele paparazzilor omniprezenți.

Tocile unui actor de la Hollywood pot invidia orice fata Robert Downey poartă tocuri înalte Actorul încearcă să arate mai înalt

Rămâne doar să ghicești de ce actorul care se scaldă în strălucirea gloriei, recurge la trucuri similare. În cazul în care este mai important să conducă un stil de viață sănătos, nu este niciun secret că Robert Downey Jr., care a apărut pentru prima dată într-un film la vârsta de cinci ani, a avut probleme cu alcoolul și drogurile. Într-o stare de intoxicare, el a organizat adesea lupte și, într-o zi, a adormit la vecinii goi din camera de zi, care au urcat peste gard pe timp de noapte. În 1996, actorul a fost supus unui tratament obligatoriu pentru dependența de droguri și apoi a petrecut un an și jumătate în închisoare.

Potrivit lui Robert, el a fost salvat de alcool și de droguri de către Susan Levin, pe care el o numește o femeie sfântă.

Charisma nu ocupă Robert Chiar și pantofii lui Robert pe talpa înaltă Downey Jr. ca Tony Stark

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

5 + 4 =